דרוש מידע כסא מנהלים, כסא מחשב, או כסא משרדי? התבלבלתי...

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם -
רוצה לקנות כסא לבעלי.
המטרה היא כסא שישמש ללימוד בספר, או לכתיבה על מחשב, עד כ-4 שעות ברצף.

רואה קטגוריות שונות של כסאות - משרדי / מנהלים / מחשב, ולא כ"כ ברור לי ההבדלים ביניהם.
מה המטרה של כל אחד? מה ההבדל בין הסוגים? האם כסא מנהלים מתאים ג"כ ללימוד ולישיבה ליד מחשב?
חשוב לי שהכסא יהיה מרשים יחסית ובעל נוכחות, ריפוד ולא רשת.

אשמח לכל המלצה על סוג הכסא המומלץ, חברה, דגם וכו'.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם -
רוצה לקנות כסא לבעלי.
המטרה היא כסא שישמש ללימוד בספר, או לכתיבה על מחשב, עד כ-4 שעות ברצף.

רואה קטגוריות שונות של כסאות - משרדי / מנהלים / מחשב, ולא כ"כ ברור לי ההבדלים ביניהם.
מה המטרה של כל אחד? מה ההבדל בין הסוגים? האם כסא מנהלים מתאים ג"כ ללימוד ולישיבה ליד מחשב?
חשוב לי שהכסא יהיה מרשים יחסית ובעל נוכחות, ריפוד ולא רשת.

אשמח לכל המלצה על סוג הכסא המומלץ, חברה, דגם וכו'.
מה קנית בסוף?
יש לך המלצה?

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על ווקסמן f15 כבר כמה שנים רק על הכיסא הזה.
מצטרפת להמלצה, אחרי נסיונות רבים ובחירת כסאות שונים ע"י נסיון ישיבה בחנות...
אין על הדגם הזה, הוא נח ברמות ולא נתפס הגב גם אחרי 4 שעות רצופות מול מחשב
אגב, הוא לא הכי 'מפואר בעולם'
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה