דרוש מידע כסיסת ציפורניים - איך נגמלים מזה?

בלת"ק אני מכיר אדם קרוב שכוסס את ציפורניו מזה שנים ארוכות (בא נאמר שיותר מח"י שנים), וזה לא יושב על כלום, פשוט הרגל, מדובר בכל המצבים, ברוגע, בעצבים, בלחץ, בשמחה, בעצבות, בנהיגה, בתאונה, בסירטון ובתמונה
זו אמירה מאד יומרנית שזה לא יושב על כלום וכנראה גם לא נכונה

בכל מקרה ככוסס אנוש לשעבר ובעל ציפורניים נאות וארוכות בהווה אני שמח לבשר שיש סיכוי להפסיק

בלת"ק
זה בעצם שינוי הרגל...
הכי מתאים CBT- ממוקד ויעיל, לא עכשיו חפירות של טיפול רגשי וכו'

אח שלי כסס מילדות בצורה נוראית. כמעט ולא נשאר לו ציפורניים.
עד שהגיעה אשתו וזה הפריע לה נורא.
הספיק פרצוף קצת לא מרוצה שלה והתופעה נעלמה לצמיתות...

אני מכירה מישהי שכוססת ציפרניים מגיל קטן ממש והיא אמרה לי באופן ברור שזה יושב לה על חרדה, חרדה פנימית שקיימת תמיד ולכן זה לא משנה אם היא שמחה, עצובה, עצבנית, מאושרת
כי החרדה היא תמידית
נו שתטפל בעצמה

גם כסיסת ציפורניים זה חילול שבת!! וכל העור מסביב ה' ירחם
ניאגרה זה שם שנוצר אחרי כ 10 נסיונות של: 'השם שבחרת נמצא בשימוש..'
השם שבחרת נמצא בבית שימוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה