דרוש מידע כסף למלמדים. כמה אתם נותנים?

אני חושבת שכן...
אנחנו נתנו...
(אני לא חושבת שיש כזה הבדל מכיתה מכינה לכיתה א')

וואהווו
איך שאת צודקת
בחיידרים בשעה רבע לתשע(בכיתת גן) הרבה עדיין לא הגיע ורק העויזר נמצא
והילדים יושבים משועממים
ואחד נרדם בקצה
ועוד שלוש עם מעילים עדיין
וכו וכו
ובגן לעומת זאת בשעה רבע לתשע כבר מוציאים משחק שני.
זהו. כתבתי רק את הכותרת בלי הפירוט
קישקוש
מכיר את התחום מלמדים מגיעים לכיתות בזמן
ודיי מספיק כל הזמן לחפש את המלמדים
זה מזיק רק לכם בחניוך של ילדים הם מרגישים
את הזלזול במלמדים
ונהיה להם קשה עד בלתי אפשרי לקבל מהמלמד
וכן אל תשוו בין הוראה בבית ספר של הבנות לת"ת של הבנים
אין שום קשר בסכום המשכורות ביניהם
אני רוצה להבהיר, מה שכתבתי לא נבע מזילזול, זה מהיכרות טובה עם השטח, אני עובדת הוראה, בעלי מלמד, אני שולחת ילדים גם לבי''ס וגם לחיידר.
זה ברור שגם מורות/גננות עובדות ומשקיעות ומלמדים בלי להוריד מהערך, הם עובדים כל השבוע חלקם יום מלא, אין להם חופשות כמו של הבנות המשכורות נמוכות וכו' וכו'
רק העליתי נקודה שהיא עובדה, כיון שחיידרים אינם תחת פיקוח כמו בתי ספר, היד שלהם יותר קלה על ההדק.
זה לא חסרון. אולי מעלה?!
גוררים בהם כשהם מאחרים אבל זה בהחלט יכול לקרות ולעיתים קרובות או קבועות
אצל מורות זה לא קים.
הם יכולים להסתדר לצאת באמצע להשלים תפילה ועוד
לא מזלזלת.
וחלילה חלילה אין העברת מסר כזו לילדים
המלמדים אצלינו הם חשובים ומכובדים ומכבדים אותם בדיוק כמו את ההורים
ולא מהרהרים על מה שהם עושים/אומרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בעקבות השרשור הכאוב הזה בו עלתה ביקורת נוקבת על התנהגות של מלמד מסוים .
אנחנו יודעים יפה מאד להעביר ביקורת. (והרבה פעמים בצדק!)
איך אתם מביעים הוקרה ותודה למלמדים לאורך השנה ולאו דווקא בפורים ובסוף שנה...?
תנו רעיונות, שתפו מה הולך אצלכם כהורים וכמחנכים...

אישית אני מכירה מורות שחוזרות מאסיפת הורים עם שקיות כבידות מלאות במכתבי הערכה ובפינוקים..
האם כך זה גם אצל המלמדים?
תחשבו כמה כח מקבל מחנך או מורה ממכתב עם פינוק קטן...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה