כפולה של רשעות

• הוסף לסימניות
נעשה עסק. אני עולה עבודות ואתם ממציאים כותרת.
20-21.jpg

• הוסף לסימניות
אבל נסתם לי המח שאני רואה ציורים כאלה

• הוסף לסימניות
מדהים! ומצמרר!!!

• הוסף לסימניות
רשעות אמיתית!
ציורים עוצמתיים.

• הוסף לסימניות
[UOTE="אפרת 10, post: 5236183, member: 14933"]עכשיו את מבינה למה הוא לא מוצא כותרות...

ציורים מדהימים!
צרם לי קצת הצלב שהוא לא מידי קטוע[/QUOTE]

זה לא צלב, אלא צלב קרס, אין בעיה לצייר מבחינה הלכתית.
וגם מבחינה הסטורית בעיניי מספיק אנחנו משכתבים את ההסטוריה לילדים. טוב לעיתים להשאיר את המציאות כפי שהיתה..

• הוסף לסימניות
גם אני לא מתלהב לצייר צלב קרס או פנים של ימ"ח. אישית עדיף לי פנים של צדיק, אבל צריך לעמיד את הדברים. כשהספר מבוסס על מקראים היסטוריים אתה לא יכול לשנות את הדברים. אגב זה מזכיר לי 2 סיפורים: לפני מספר שנים הוצאתי קומיקס על מבצע יונתן (כדור הרעם), חבר טוב שאל אותי אז ,למה לא ציירתי חיילים חרדים בסיירת מטכ"ל? סיפור ב': לפני כשנה עבדתי יחד עם תסריטאי ידוע על ספר. הוא ביקש ממני לצייר את התמונה הידוע של הילד שמרים ידיים מול חיילי גרמנים ולהוציא ממנו בלון דיבור עם דברי תורה. עניתי שיחפש מישהוא אחר שיכתוב מחדש את ההיסטוריה. עכשיו לעיניינינו. בכפולה מסופר על חוסייני ( או ינייסוח לפי הכותרת ;)), הערבי הידוע שכרת ברית עם הנאצים, לכן היה חשוב להראות את המעבר שלו בן הדגלים. האם אנחנו יכולים לשנות את ההיסטורייה כדי להיות מקובלים בחוגי החרדים? האם לכתוב או לצייר דברים לא נכונים הופך אותנו לאנשים כשרים? בכל זאת אני נשאר אופטימי כי הילדים לא טיפשים וכי כבר תמה התקופה שהיו מציירים משה רבינו עם שטריימל. יאללה, חוזרים לעבודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני לא מתלהב לצייר צלב קרס או פנים של ימ"ח. אישית עדיף לי פנים של צדיק, אבל צריך לעמיד את הדברים. כשהספר מבוסס על מקראים היסטוריים אתה לא יכול לשנות את הדברים. אגב זה מזכיר לי 2 סיפורים: לפני מספר שנים הוצאתי קומיקס על מבצע יונתן (כדור הרעם), חבר טוב שאל אותי אז ,למה לא ציירתי חיילים חרדים בסיירת מטכ"ל? סיפור ב': לפני כשנה עבדתי יחד עם תסריטאי ידוע על ספר. הוא ביקש ממני לצייר את התמונה הידוע של הילד שמרים ידיים מול חיילי גרמנים ולהוציא ממנו בלון דיבור עם דברי תורה. עניתי שיחפש מישהוא אחר שיכתוב מחדש את ההיסטוריה. עכשיו לעיניינינו. בכפולה מסופר על חוסייני ( או ינייסוח לפי הכותרת ;)), הערבי הידוע שכרת ברית עם הנאצים, לכן היה חשוב להראות את המעבר שלו בן הדגלים. האם אנחנו יכולים לשנות את ההיסטורייה כדי להיות מקובלים בחוגי החרדים? האם לכתוב או לצייר דברים לא נכונים הופך אותנו לאנשים כשרים? בכל זאת אני נשאר אופטימי כי הילדים לא טיפשים וכי כבר תמה התקופה שהיו מציירים משה רבינו עם שטריימל. יאללה, חוזרים לעבודה.

כל מילה.
רק שאני התכוונתי להסתיר אותו עוד קצת, משו כמו "מחה תמחה..."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה