עכשיו את מבינה למה הוא לא מוצא כותרות...אבל נסתם לי המח שאני רואה ציורים כאלה
כי אני עולה חדשהתכוונת מעלה עבודות - - -
גם אני לא מתלהב לצייר צלב קרס או פנים של ימ"ח. אישית עדיף לי פנים של צדיק, אבל צריך לעמיד את הדברים. כשהספר מבוסס על מקראים היסטוריים אתה לא יכול לשנות את הדברים. אגב זה מזכיר לי 2 סיפורים: לפני מספר שנים הוצאתי קומיקס על מבצע יונתן (כדור הרעם), חבר טוב שאל אותי אז ,למה לא ציירתי חיילים חרדים בסיירת מטכ"ל? סיפור ב': לפני כשנה עבדתי יחד עם תסריטאי ידוע על ספר. הוא ביקש ממני לצייר את התמונה הידוע של הילד שמרים ידיים מול חיילי גרמנים ולהוציא ממנו בלון דיבור עם דברי תורה. עניתי שיחפש מישהוא אחר שיכתוב מחדש את ההיסטוריה. עכשיו לעיניינינו. בכפולה מסופר על חוסייני ( או ינייסוח לפי הכותרת), הערבי הידוע שכרת ברית עם הנאצים, לכן היה חשוב להראות את המעבר שלו בן הדגלים. האם אנחנו יכולים לשנות את ההיסטורייה כדי להיות מקובלים בחוגי החרדים? האם לכתוב או לצייר דברים לא נכונים הופך אותנו לאנשים כשרים? בכל זאת אני נשאר אופטימי כי הילדים לא טיפשים וכי כבר תמה התקופה שהיו מציירים משה רבינו עם שטריימל. יאללה, חוזרים לעבודה.
אחשוב על זהכל מילה.
רק שאני התכוונתי להסתיר אותו עוד קצת, משו כמו "מחה תמחה..."
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים