כללי כפל באינדיזיין- דחוף!

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לעמד חוברת עבה בחשבון שיש בה תרגילי כפל. (באינדיזיין)
באיזו צורה אפשר להוסיף את הסימון כפל?
האם ליצור אותו ולהוסיף אותו בכל פעם? יש דרך אחרת?
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
תשאירי את הגליפס פתוח, או תכתבי סימן אחר ומדי פעם חפש-החלף

• הוסף לסימניות
תוכל להסביר לי בבקשה איך אני בדיוק עושה את זה בחפוש והחלפה? איפה אני מכניסה את הסימן כפל שבניתי?|

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי שיש (אולי כן)
אפשר להחליף לאות X באנגלית ולהחיל עליו סגנון תו בדיוק באיזה פונט שאני רוצה והגודל
ואז בחיפוש והחלפה(CTRL F) בחלון העליון כותבים את הסימן שהקלדתי במקום ה-X , נאמר +, (אפשר העתק הדבק) ובחלון התחתון מקלידים את ה-X
יש למטה עוד 2 חלונות שנראים כבויים צריך לגשת לחלון התחתון [...change]ללחוץ על הזכוכית מגדלת ולבחור שם את סגנון התו שהכנתי מקודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dn;486511:
באיזו צורה אפשר להוסיף את הסימון כפל?

או מהגליפים או ע"י הקיצור alt+0215

נכתב ע"י dn;486511:
האם ליצור אותו ולהוסיף אותו בכל פעם? יש דרך אחרת?

להכניס אותו פעם אחת ובחפש החלף - הכניסי את הסימן בהחלף (אפשר להעתיק ולהדביק לשם וכן אפשר ע"י הקיצור הנ"ל)

מקווה שהובנתי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הדרך הקלה ביותר - להזמין את הפונט המתאים אצל פונטייפ
במקרה שאין אפשרות
לחפש באחד הגופנים איזה X הוא המתאים ביותר
ולתת גרפ סטייל:
בכל מקום שיש * תתן X בסגנון תו שנבחר
בהצלחה

אגב לפונטייפ יש גם + מותאם לספרי חשבון
מומלץ ביותר

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!!
נסיתי את מה שכתבתם ואכן, הצלחתי.
אבל, יש לי בעיה יש לי פונט (Times) שבו מצאתי סימן מתאים, שמגיע עם רקע ורוד מתחתיו. מה זה צריך להיות? האם אפשר להוריד אותו?

• הוסף לסימניות
זה מגיע עם סימן ורוד כי אין לך את המשקל המדויק (למשל בחור שם סגנון 'בולד' ולך יש רק 'רגולר' של הפונט הזה, או משהו כזה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה