- הוסף לסימניות
איך אני יכול להגדיר שישלח לי למייל הבחירה של הלקוח בלי להשתמש עם האוטלוק?
ואיך זה עובד בפלאפון?
ואיך זה עובד בפלאפון?
נכתב ע"י שמח לעזור;1494389:ע"י JS, משרשרים את מה שכתבת עם הערך שהזין הלקוח.
<form onsubmit="window.open('mailto:' + document.getElementById('tb').value);">
<input id="tb" type="text" value="<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> />
<input type="submit" />
</form>
נכתב ע"י שמח לעזור;1494647:הערה: "קוד PHP" זה פשוט צורה להתגבר על הרנדור שהאתר עושה לכל HTNL שמדביקים פה.PHP:
נכתב ע"י איי בי מדיה;1495374:איפה אני מגדיר את המייל שלי?
לא אפשרי בhtmlנכתב ע"י איי בי מדיה;1496766:תודה על העזרה.
אני עשיתי טופס שכולל: שם סיסמא דוא"ל והודעה ועוד...
עכשיו אני רוצה שכשילחצו על שלח אני אקבל במייל את מה שהלקוח בחר, וגם שאני אקבל את זה בלי האוטלוק, שילחץ שלח ויגיע אלי למייל לא שיפתח במחשב התוכנה של ווינדוס ואז הוא שולח.
תודה על העזרה.
כתבת באחד השירשורים האחרים שהאתר מותקן על hostinger, אז יש לך PHP מותקן על השרת אתה רק צריך לשים את הקוד שיקרא לו.נכתב ע"י איי בי מדיה;1496783:נו ואיך אני מתקין על השרת php?
תודה מיוחדת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים