כללי כרזה לקפה-חוו"ד

• הוסף לסימניות
לאור זה ששרפתי ברוב חכמתי את ההרדיסק שלי ואין לי אפילו קובץ אחד בגיבוי.(חוץ מאצל הלקוחות ואין לי כח לרדוף אחריהם)
החלטתי להתחדש לחלוטין ולנסות לעלות בדרגה, לעשות תיק עבודות "מפוברק".
אז מידי פעם אאעלה איזה קובץ. אשמח מאוד שהתיק יהיה מקצועי (על ידכם כמובן)

יש פה כרזה לפרסום קפה- כמובן שאין לוגו (אין חברה כזאת)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 427.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
צער על ההרדיסק.
עבודה יפה מאוד, קו נקי, אבל משום מה הקפה (הנוזלי) ברקע נותן לי הרגשה יותר שוקולדית, אולי כדאי לשנות לזה גוון.

• הוסף לסימניות
כדאי שהקפה יהיה נוזלי יותר. הוא מידי מוצק מכדי להיות אמין. לו אני הייתי הלקוח, לא הייתי מסכימה לקבל דבר כזה.

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל עבודה לא כ"כ הגיונית מבחינת השילוב של התמונות.

• הוסף לסימניות
מפריע לי בעין שגם התמונה וגם הגרפיקה בצד בגווני חום.הייתי הולכת על צבע אחר או רק במקום החיבור שמה משהו בצבע מפריד.

• הוסף לסימניות
התמונות יוצרות הרבה זויות למודעה - הפולים הנוזל הספל
למעלה משמאל יש לך 2 קויים על התמונה של הפולים
את המילה COFFE הייתי משאיר כמו המילה BROWN
הזז מהקצה השמאלי למטה את הכיתוב

• הוסף לסימניות
שיניתי את הראשון וגם ניסיתי כיוונים אחרים.
לשיפוטכם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.1 MB · צפיות: 10
  • 83769.jpg
    KB 522.2 · צפיות: 9
  • 83769.jpg
    KB 886.3 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
השלישי ממש מיוחד-אהבתי!

• הוסף לסימניות
השלישי מוכר...
לא היתה פעם פרסומת כזו???

• הוסף לסימניות
השני יותר יפה מהאחד,
ובכ"ז -השלישי לוקח.

מדהים !!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;242186:
השלישי מוכר...
לא היתה פעם פרסומת כזו???

לא ראיתי. לא מרים את עיניי ברחוב. קצת "מסוכן" לא?!
בכל מקרה עשיתי את זה הבוקר בהשראת הנוף של מורדות ירושלים עם קפה 100% טהור של חברת... כך שאם היתה פרסומת כזאת הם "גנבו" ממני ;)

• הוסף לסימניות
בכל מקרה,
האחרונים יותר משכנעים מהראשון.

• הוסף לסימניות
בשניים החדשים יש רעיונות יפים
את המלל קפה טהור בשני לא הייתי משאיר כך בלבן עם צל
את הטקסט בשלישי הייתי שם במיקום אחר לא על הידית של הספל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה