עזרה כרטיסים למופעים של עיריית בני ברק

• הוסף לסימניות
כל מי שיש לה למכור כרטיס למופע של טלי אברהמי אני ממש אשמח שתשלח לי מייל בדחיפות
תודה רבה!
SARI509018
שטרודל ג'ימייל...

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח
אם יש למישהי כרטיס מיותר לשעה 9
shevivider5 גימייל

• הוסף לסימניות
יש לי 4 כרטיסים למסע אל החלל בשעה 10.30 בבוקר בנים במפעל הפיס רמת אלחנן
אם מישהו עוד מעונין בתוכנית זריזה למחר.
אפשר לסמן לי פה "ישר כח" ואשלח לו פרטים בפרטי

• הוסף לסימניות
יש לי 4 כרטיסים למסע אל החלל בשעה 10.30 בבוקר בנים במפעל הפיס רמת אלחנן
אם מישהו עוד מעונין בתוכנית זריזה למחר.
אפשר לסמן לי פה "ישר כח" ואשלח לו פרטים בפרטי
אין מופע ב10 וחצי בבוקר
יש ב3 בצהרים
או ב7 בערב

• הוסף לסימניות
מחפשת כרטיס למופע שיפוצניקים מחר יום שישי.

• הוסף לסימניות
למכירה 3 כרטיסים למופע ירוסלם ביום שני ערב
0527675118

• הוסף לסימניות
יש למישהי כרטיס מיותר למכירה למופע ירוסלם ערב?
אשמח ממש
0548486384
sari509018 שטרודל ג'ימייל..
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למכירה 2 כרטיסים למופע טלפתיה היום בשעה 19:30 בפיס רמת אלחנן 12ש"ח לכרטיס 0527675118

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה