בקשה כרטיסים למופע מימונה של טלי אברהמי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אגב כאן אולי המקום לשאול , בתכלס יש קצת הבדל בין ההופעה מימונה של שעה 6 להופעה של אורות הגאולה ב9..
מה נעשה במרווח הזמן? האם יהיה אפשרי להשאר במתחם בניני האומה או איפה אפשר לטייל באזור הזה במצב המפחיד הזה?{נראה לי הסנטר סגור...}

• הוסף לסימניות
אגב כאן אולי המקום לשאול , בתכלס יש קצת הבדל בין ההופעה מימונה של שעה 6 להופעה של אורות הגאולה ב9..
מה נעשה במרווח הזמן? האם יהיה אפשרי להשאר במתחם בניני האומה או איפה אפשר לטייל באזור הזה במצב המפחיד הזה?{נראה לי הסנטר סגור...}
אולי בתחנה מרכזית אם את לא מפחדת...

• הוסף לסימניות
מוכרת 2 כרטיסים לסרט של ר.בראון "ראיתי משם"
מחיר-30 ש''ח
במודיעין עילית.
מי שמעוניינת שתגיב כאן אכתוב לה פרטים ואמחק מיד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכעיס אותי מאוד מה שקורה כאן!
נשים, קניתן כרטיס למופע ב35 שח ואתן מוכרות אותו ב70, 80, 90 ש''ח???
@שלוקר

מכרתי את זה מייד ומאז לא נכנסתי אבל חשוב לי להבהיר גם עכשיו שזה לא נקנה במחירים האלו!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני מחפשת איזה 2 כרטיסים למופע של טלי אברהמי בלוד ביום שלישי כו כסלו
אם מישהי מוכרת אשמח לקנות כמובן...
תודה!!
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה