התייעצות כרטיסי זיכרון מעלי אקספרס מומלץ?

• הוסף לסימניות
ראיתי בעלי כרטיסי מיקרו של סאנדיסק בנפחים שונים
גם של טרה ו2 טרה, במחירים של 20 30 שח
האם זה הגיוני? או שיכולות להיות בעיות עם הכרטיסים הללו?
אודה לעזרה בעיקר מבעלי נסיון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה שזול לא עובד בכלל!!
אין ניסים!

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי למצלמה כרטיס זיכרון
והוא לא טוב , המצלמה לא קוראת אותו...

• הוסף לסימניות
מנסיון עצום וענק של מאות כרטיסים, יש כאלו שזה פייק אבל יש כאלו שהמחיר לא הרבה יותר זול וזה עדיין זול יותר והם 100% טובים.
משתמש כבר שנים דרך מוכר מוסים וזה רגיל לגמרי, בכלל אופן לא רואים הבדל ואין הבדל במציאות,
ושוב היה לי מאות כאלו שנתתי לאנשים, וכולם עובדים ומרוצים ואין שום בעיה.

• הוסף לסימניות
למי שענה לי תשובה שלילית, האם מדובר בחברה מוכרת כמו SANDISK
או בכל מיני חירטוטים סיניים?

• הוסף לסימניות
למי שענה לי תשובה שלילית, האם מדובר בחברה מוכרת כמו SANDISK
או בכל מיני חירטוטים סיניים?
לפעמים הם ממש שמים מוצרים אמיתיים (פשוט לוקחים את התמונות מהאתר המקורי של סנדיסק) ומעלים את זה כאילו זה מה שהם מוכרים, בתכלס במקרה הטוב שמקבלים איזה כרטיס זבל, במקרה הפחות טוב מקבלים מחזיק מפתחות בצורת גלידה או צמיד אדום עם חרוז עץ...
לפעמים מדובר גם במוכרים אמיתיים, רק שלא תמיד באמת יש איך לברר את זה.
כשמדובר במוכרי הונאה לפעמים אפשר לראות בתגובות של אנשים שהם לא מרוצים..

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד להתרחק, אצלי הבעיה התגלתה אחרי המלצה של חבר שעובד לו פיקס, קניתי למצלמה והיא אחרי 2 ג'יגה מחקה לי את הקבצים (צילמה עליהם) חבר שלי השתמש בה למצלמת רכב אז הוא לא ידע, היא פשוט גורסת קבצים אחד ע"ג השני.
לא שווה את הסבל מנסיון מר.

• הוסף לסימניות
ראיתי בעלי כרטיסי מיקרו של סאנדיסק בנפחים שונים
גם של טרה ו2 טרה, במחירים של 20 30 שח
האם זה הגיוני? או שיכולות להיות בעיות עם הכרטיסים הללו?
אודה לעזרה בעיקר מבעלי נסיון
בכלל לא כדאי אבל לפעמים קורא שיש
מזל ואם אתה מזמין כמות גדולה זה יוצא כמו
המחיר שמתחת לבית כי אתה מקבל רק אחד טוב. ;) :ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
שלום. אני מחפש המלצה על 3 דברים. דווקא זולים ריצפה.

1. כרטיס מיקרו SD מעל 200 ג'יגה

2. טייפ C לטייפ C הטענה במהירות גבוהה והעברת נתונים.

3. רגיל אל טייפ C. כנ"ל

תודה על כל רצון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה