דרוש מידע כרטיס אשראי מאקס

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אשמח לעזרתכם,
אני צריכה לקבל שיחה חוזרת מכרטיס אשראי מאקס
הבעיה שלי שיש לי מלאאאא מספרים ברשימת דחיה וכנראה גם המספר שלהם נמצא לי שם ברשימה
אני לא רוצה לבטל את כל המספרים כדי לקבל את השיחה
אם אתם יודעים מאיזה מספר טלפון הם מבצעים את השיחה החוזרת אשמח לקבל כדי שהסיר את המספר הזה ספציפית מהרשימה
( אם זה משנה אני צריכה לקבל סיסמא כדי להיכנס לאתר...)
תודה מראש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
המספר לא קיים אצלי ברשימה
אך בכל אופן לא מקבלת את השיחה
ידוע לכן למה?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אשמח לעזרתכם,
אני צריכה לקבל שיחה חוזרת מכרטיס אשראי מאקס
הבעיה שלי שיש לי מלאאאא מספרים ברשימת דחיה וכנראה גם המספר שלהם נמצא לי שם ברשימה
אני לא רוצה לבטל את כל המספרים כדי לקבל את השיחה
אם אתם יודעים מאיזה מספר טלפון הם מבצעים את השיחה החוזרת אשמח לקבל כדי שהסיר את המספר הזה ספציפית מהרשימה
( אם זה משנה אני צריכה לקבל סיסמא כדי להיכנס לאתר...)
תודה מראש לכל המסייעים
מתחיל ב61788

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה