כללי כרטיס ביקור, או: הבה נכיר!

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
טוב, חבל. חשבתי שזה יכול להיות אשכול נחמד ומועיל, אבל אני רואה שהחבר'ה פה לא משתפים פעולה.

נעמי, כמו שהבטחתי:
הכי התלהבתי שעשית עבודות לאנשים אחרי קורסונונים. גמני למדתי בתיכון קורל ופ"ש, אבל מה בכלל לא חשבתי על הכיוון!
בעצם, לא נכון: הכי התלהבתי שיום אחרי סיום הלימודים קיבלת עבודה. WOW! זאת ממש סיעתא דשמיא. ואת בטח לא מבינה מה זה לחפש עבודה. אה?
ולסיום, תשמעי, נראה שיש כאן עסק עם גברת עסוקה מאוד. אז איך את מספיקה לעזור ולהביע את דעתך כ"כ הרבה בפורום? את כנראה סופרוומן רצינית ביותר.

אה, וגם תודה לנעמי ולמורית, שגם את יפה לך שקיבלת עבודה ככה ישר אחרי הלימודים!, ששיתפו פעולה בנחמדות.

• הוסף לסימניות
האמת,
כמעט ועליתי על הבמה...
אבל בסוף, הבושה גברה.
אולי עוד קצת כשאגדל.

• הוסף לסימניות
נעמי, עבודותייך משהו משהו.

פעם ליד כל ניק הופיעו הפרטים, שאפשר היה לדעת פחות או יותר עם מי מדברים וחבל שהפסיקו את זה.

לגבי, אני עשיתי הסבת מקצוע [כן, בגילי המופלג] לפני כ- 3 שנים ותוך כדי לימודים כבר קיבלתי עבודות. אבל תכלס אני במקצוע הזה עוד מעט שנתיים.

אני אוהבת לעבוד עם הפוטושופ, אני מכינה אלבומים דיגיטליים עם עיצובים אישיים שלי. אני גם מעמדת באינדיזיין אם כי הייתי רוצה להתמקצע בו יותר. הולכת ללמוד את האילוס בשבוע הבא כדי להכירו טוב יותר, וגם להשתלם שוב בדרימוויבר.

אני גם בונה אתרים.

חוץ מאלבומים דיגיטליים, עימוד ובניית אתרים אני גם עוסקת בעיצוב מתנות מכל הסוגים - שעונים, שלטים, מגיני יוקרה, שילובי תמונות על קנבס ועוד הרבה.

אחד מהדברים שאני מנסה להקפיד עליו הכי הרבה זה לעשות את מלאכתי נאמנה. אני מקפידה על רישום זמנים מדוקדק, משתדלת לתת ללקוח את הטוב ביותר שאני יכולה, עומדת בלוח זמנים ובכלל - משקיעה בעבודות את הלב והנשמה [לכן כשלקוח לפעמים לא משלם, זה מעליב].

את חלק מעבודותיי שהעליתי ניתן לראות באתר שלי אבל הרבה מאד מעבודותיי לא עלו כי לא היה לי זמן להתעסק בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה