כללי כרטיס ביקור לאימי מורתי תחי'

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

(זה שני צדדים של הכרטיס, עיצוב מאד מעניין. השאלה איך ישפיע על המקבלים...)

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 9.2 · צפיות: 22
  • 1 צד ב.png
    KB 2.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הצבע הורוד מלחיץ
לא כ"כ משדר רוגע, ריפוי וציפיה לתור הבא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;800317:
הצבע הורוד מלחיץ
לא כ"כ משדר רוגע, ריפוי וציפיה לתור הבא...

יש בזה משהו, אם כי סבור הייתי שזה דווקא צבע המשלב רוך עם איכות.
ככה זה יותר נעים?
נראה לי שאני מעדיף בכל זאת את הראשון.

ומה דעתכם על העיצוב עצמו?

קבצים מצורפים

• 2א.png
    KB 4.4 · צפיות: 11
  • 2ב.png
    KB 1.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אליעזר. נסה כיוון אחר. בלי ריבועים וקופסאות (התור הבא אמור להיות בחלק האחורי). משהו יותר זורם, יותר עדין, כמו רקע של מעברי צבע תכלת לבן ירקרק, שלב איזה עלה עדין וטבעי. חפש דוגמאות דומות ותקבל השארות. נראה לי שיש לי בתיק עבודות שלי אפילו משהו של רפואה סינית.
שבוע טוב

תנסה אפילו לשנות את הכרטיס לאורך, ככה הטבלה תבוא יותר טוב ויהיה בה יותר מקום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vmydesign;800331:
אליעזר. נסה כיוון אחר. בלי ריבועים וקופסאות (התור הבא אמור להיות בחלק האחורי). משהו יותר זורם, יותר עדין, כמו רקע של מעברי צבע תכלת לבן ירקרק, שלב איזה עלה עדין וטבעי. חפש דוגמאות דומות ותקבל השארות. נראה לי שיש לי בתיק עבודות שלי אפילו משהו של רפואה סינית.
שבוע טוב

תנסה אפילו לשנות את הכרטיס לאורך, ככה הטבלה תבוא יותר טוב ויהיה בה יותר מקום

מה שרואים זה שני כרטיסים צמודים, כך שה"תור הבא" אכן בחלק האחורי.
תודה על העצה לשנות אופי, אך אשמח להבהרה, מה רע בזו? כי אם יש בזה טעות עיצובית, אשנה כמובן,
אך אם אתה סבור כך מצד הטעם, טעמי שונה. ומוצה חן בעיני כיון כזה ולא דווקא משהו מופשט.

תודה על התגובה!

• הוסף לסימניות
קווי רוחב שרים יוצרים מתח,
(גם אלכסון מזוית לזוית )

הייתי ממליצה לחפש גיזרה עיצובית שונה לחלוטין.

• הוסף לסימניות
בס"ד
מחילה אליעזר, צודק.
כל אחד וטעמו האישי. נתתי את דעתי שהיא שונה משלך. קטונתי מלאמר "טעות עיצובית". אכן עניין של טעמים. שוב מחילה גדולה. שבוע טוב והצלחה גדולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vmydesign;800363:
בס"ד
מחילה אליעזר, צודק.
כל אחד וטעמו האישי. נתתי את דעתי שהיא שונה משלך. קטונתי מלאמר "טעות עיצובית". אכן עניין של טעמים. שוב מחילה גדולה. שבוע טוב והצלחה גדולה

חלילה, אין מה לבקש מחילה.
רק רציתי להבין אם כוונתך שזה לא לטעמך או שאתה סבור שיש בזה טעות עיצובית, שאינה דווקא עניין של טעם.
יתכן לשם משל שאני אוהב מעברי צבעים זורחים ועגולים, עם הבלטה הצללה ועוד כמה אפקטים (השם ירחם...) אך לשים זאת בכרטיס ביקור של עו"ד זה טעות ממש. לא עניין של טעם...

• הוסף לסימניות
שאלה: האם לכל מפגש שבאים מקבלים כרטיס ביקור חדש עם תאריך לתור הבא?
לעניות דעתי כדאי ליצור מקום מאחורה ליותר מתור אחד. אלא אם כן מדובר ב-2 מפגשים בודדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;800374:
שאלה: האם לכל מפגש שבאים מקבלים כרטיס ביקור חדש עם תאריך לתור הבא?
לעניות דעתי כדאי ליצור מקום מאחורה ליותר מתור אחד. אלא אם כן מדובר ב-2 מפגשים בודדים.

מבחינה טכנית היה נכון ליצור טבלה. אך מצד העיצוב אני מעדיף שורה בודדת. ויתנו כרטיס ביקור כל פעם. זה לא כ"כ יקר. וגם ככה יהיה יותר סיכוי שלא יאבד...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושבת גם שהעיצוב יפה מאד אבל לא תואם למטרה אם הית מעלה את הכרטיס בלי הסברים היה קשה קצת לשייך אותו לתחום המבוקש.
בכל אופן בעיניי הירוק יותר מוצלח לתחום ובכל זאת נסה לשלב אלמט קשור יותר לתחום כמו שהציעו עלה אפילו בתור טקסטורה.
והייתי מצפה ליותר רוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;800377:
מבחינה טכנית היה נכון ליצור טבלה. אך מצד העיצוב אני מעדיף שורה בודדת. ויתנו כרטיס ביקור כל פעם. זה לא כ"כ יקר. וגם ככה יהיה יותר סיכוי שלא יאבד...

לעניות דעתי וכמו שאני מכירה את עצמי... מאוד מעצבן הרבה כרטיסים (כמו כל הכרטיסי מעבר של אגד) שצריך לזכור מה של כל שבוע... ומה כבר צריך לזכור מאשר כרטיס אחד בארנק עם כל התורים ששמור במקומו....

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה בפני עצמו, אם כי אני לא רואה התאמה למקצוע, מתאים יותר עיצוב זורם ורך, יש בכרטיס קצת רישמיות. (רואה חשבון, עורך דין וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה