נכתב ע"י חלומי;800317:הצבע הורוד מלחיץ
לא כ"כ משדר רוגע, ריפוי וציפיה לתור הבא...
נכתב ע"י vmydesign;800331:אליעזר. נסה כיוון אחר. בלי ריבועים וקופסאות (התור הבא אמור להיות בחלק האחורי). משהו יותר זורם, יותר עדין, כמו רקע של מעברי צבע תכלת לבן ירקרק, שלב איזה עלה עדין וטבעי. חפש דוגמאות דומות ותקבל השארות. נראה לי שיש לי בתיק עבודות שלי אפילו משהו של רפואה סינית.
שבוע טוב
תנסה אפילו לשנות את הכרטיס לאורך, ככה הטבלה תבוא יותר טוב ויהיה בה יותר מקום
נכתב ע"י vmydesign;800363:בס"ד
מחילה אליעזר, צודק.
כל אחד וטעמו האישי. נתתי את דעתי שהיא שונה משלך. קטונתי מלאמר "טעות עיצובית". אכן עניין של טעמים. שוב מחילה גדולה. שבוע טוב והצלחה גדולה
נכתב ע"י again;800374:שאלה: האם לכל מפגש שבאים מקבלים כרטיס ביקור חדש עם תאריך לתור הבא?
לעניות דעתי כדאי ליצור מקום מאחורה ליותר מתור אחד. אלא אם כן מדובר ב-2 מפגשים בודדים.
נכתב ע"י eliezer;800377:מבחינה טכנית היה נכון ליצור טבלה. אך מצד העיצוב אני מעדיף שורה בודדת. ויתנו כרטיס ביקור כל פעם. זה לא כ"כ יקר. וגם ככה יהיה יותר סיכוי שלא יאבד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים