כללי כרטיס ביקור - לוגו לדפוס

• הוסף לסימניות
ביקורת, בונה!!!

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור-01.jpg
    KB 1,018.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
חמוד!
העיגולים שנמצאים על השחור ועל הכתום "מתנגשים" צריך לתת רק לאחד מהם יותר נוכחות.
הייתי לוקחת את העיגול "חותמת של איכות" מגדילה אותו ומביאה מהפינה הימנית כמו שמניחים חותמת באופן "זרוק" ולא סימטרי וכמובן משאירה אותו מטושטש - לתת את הבמה לעיגול של הלוגו על הרקע השחור.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בגדול יש לזה קטע.

הצבעים כתום ושחור לא מתחברים לי בכלל לדפוס.

• הוסף לסימניות
אם ברצונך בביקורת על הלוגו
הייתי ממליצה להעלות את הלוגו לבד
כדי שהתגובות עליו יהיו ממוקדות יותר

• הוסף לסימניות
cmyk/rgb..

• הוסף לסימניות
הייתי שמה רק גלגל אחד
אולי בין 2 הצבעים
ופונט יותר עדין למלל שבצד ימין

• הוסף לסימניות
המילים חותמת של אמינות לא כ"כ ברורות בגלל הצבע לעניות דעתי כדאי לשנות צבע של החותמת או להכהות,בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
יפה! בהתבוננות שיטחית זה מקסים!
אבל אחרי התבוננות בדקויות, אני חושב שאין כאן ויזואל אחד שתופס את העין (העיניים כמו מתבלבלות...) הלוגו צריך להיות זה שתופס את העין ולא החותמת של איכות - שאותה, אגב, הייתי מגדיל ומכניס קצת יותר מרבע מימין לעמוד (כפי שאמרה again) וגם את הפונט של הלוגו הייתי משנה למשו יותר יציב, הפונט הזה לא יושב טוב כלוגו. אולי שלאגר שפיץ - של פונטביט יתאים (או כל פונט אחר - זה פשוט מה שעלה לי בטוב..)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה