כללי כרטיס ביקור ליועץ

• הוסף לסימניות
קבלו את כרטיס הביקור...

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 28.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לטעמי מזפיק את המשולש שמצד שמאל השאר סתם הורסים ומפריעים בקריאות של הלוגו

• הוסף לסימניות
הלוגו מאד יפה, כדאי רקע יותר נקי

• הוסף לסימניות
יש ברקע המון חשיבה. עברנו תהליך של קונספט מעמיק (זה לא סתם מה שבא מהבטן...כי כך היה נראה לי...) יש ברקע ערכים ברורים של הקונספט.
אני לא חושבת שישנה בעיה של קריאות ברגע שיש קונטרסט טוב.

• הוסף לסימניות
את לא חושבת כי נראה לי שהשקעת בזה הררבה
אבל העלת לפורום כדי לקבל חוות דעת!
אולי תשאלי אנשים בסביבתך

בכל אופן בינתיים הרקע מוריד מהקריאות!

• הוסף לסימניות
אז זהו שקודם אני מתיעצת עם הסביבה ואח"כ מעלה לפורום לראות מה העולם הרחב מגיב, קיבלתי פידבקים ללא ערעורים מגדולי המעצבים (בציבור הכללי, אני לא יכולה לפרט...) יכול להיות שאולי כדאי לסדר את המעברים בצורה שתייטיב עם הלוגו עוד יותר.

• הוסף לסימניות
לטעמי - מיותר כרטיס דו צידי עם התוכן שהצגת,
מציעה להעלות מעט את הלוגו למעלה, מעט להקטין,
ואת פירוט השירות הניתן על ידי הלקוח - בשורה אחתלמטה - רוחבית, עם מפריד בין התחומים

• הוסף לסימניות
הכרטיס מאוד מאוד יפה וכן הלוגו
מחזקת את דברי הקודמים.
הסתכלתי שוב מה את יכולה להוריד וזה לא יהרוס לך את הקונטרס
בעיקר מה שמפריע הוא- המשולש תחת המילה כיוו
תורידי ותראי איך זה מתקבל
הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה