כללי כרטיס ביקור לי

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הכיון הזה הרבה יותר טוב ויותר יפה..........
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך אתה מנסה לשווק את עצמך,
אבל אני דווקא הייתי הולך על הראשון (בלי הקיטשיות מאחורה), רק עם בחירה שונה של פונטים (יותר מרובע ונקי, יותר חדשני) ומעבר קליל עגול מאחורה.
ואולי לא שחור אלא כחול כהה. או חום. או ירוק. או כל צבע שעולה בדעתך, כהה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אכן הבצע השחור משדר עוצמה ויוקרה, אך יחד עם זאת אסור לשכוח ששחור זה שלילי...

• הוסף לסימניות
לא הגבתי עד עכשיו....
אבל נראה לי שהראשון משדר עזות, מין ליגה יוקרתית כזו.
מתאים לאנשים מבינים שיודעים מה זה עיצוב יוקרתי. ולא כאלו שהעיטורים מסביב קונים אותם...
הפוך מקיטשי ומקושקש שמתאים לגרפיקה לגננות.
וזה כמדומני מה שאתה רוצה לשדר?
האחרון... לא אהבתי... לפי דעתי ירדת קצת מה"ליגה" בו היית...

• הוסף לסימניות
לאור ההמלצות החמות ללכת על הכיוון ה"נקי" רציתי להביע הסתייגות קלה.

נכון, יש משהו מרשים מאוד בעיצוב מינימליסטי ונקי.

הבעיה היא שמעצבים מתחילים רבים נופלים בפח המינימליזם כשאין להם משהו משמעותי להגיד.
במקום להשקיע מחשבה ותכנון, כותבים כמה אותיות על רקע חלק, וקוראים לזה "קו נקי" או "יוקרתי" עלק...

כדי לעשות מינימליזם טוב צריך הרבה יותר כישרון מאשר בסגנונות עיצוב אחרים.
המרחק בין עיצוב מינימליסטי מעולה, לבין חירטוש מושלם, הוא קטן מאוד.

• הוסף לסימניות
במקום להשקיע מחשבה ותכנון, כותבים כמה אותיות על רקע חלק, וקוראים לזה "קו נקי" או "יוקרתי" עלק...

:);)

• הוסף לסימניות
כדאי להשקיע עוד קצת... כי זה משקף את הכיוון שלך. ויש גבול לנקיות.

• הוסף לסימניות
סו"ס היה לי זמן להתעסק עם זה שו"פ.
הנה התוצאה.

קבצים מצורפים

• פסח-פרקוף3.jpg
    KB 208.2 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה