כללי כרטיס ביקור למאפרת

• הוסף לסימניות
אבקש את חוות דעתכם על הכרטיס (דו"צ)
משום מה זה נראה לי יותר פרסומת מאשר כרטיס ביקור. אני צודקת?

תודה.

קבצים מצורפים

• לאה.pdf
    KB 56.3 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
נראה בסדר גמור. נקי ועדין.
יש להעלות את השורה הצמודה לשולי הדף, שהחיתוך לא יחתוך צמוד אליה.

• הוסף לסימניות
אפשר בג'ייפג?

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד הזכיר לי לוגו של סלון שמלות כלה אחר.
העיטורים של מקם אחד, הפונט של מקום שני והצבעים של מקום שלישי...
הייתי מנסה ליצור משהו ייחודי יותר.

לכשעצמו: קצת משעמם רק צבע אחד, הסלוגן לא מתחבר לי, וכדאי למרכז את כל צד הפרטים לפנים הכרטיס.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד, נקי ועדין. גם אותי שיעממו הצבעים, שלא לומר - דיכאו... החלפה לצבע נועז יותר תעשה לכרטיס רק טוב.

• הוסף לסימניות
הכרטיס מאוד יפה, הצבעים, הלוגו, הכיתוב

אולי התחושה של פרסומת נובעת מזה שעל הכרטיס יש 3 פעמים את השם של הלקוחה פעמיים לוגו ועוד פעם השם שלה. ולכן הייתי מציעה שבצד האחורי של הכרטיס להשמיט את השם המלא של הלקוחה ואז זה יהיה הלוגו+ מאפרת לך אירוע
או לחילופין להריד את השם של הלקוחה שיהיה כתוב במקום ה"לפרטים"

בהצלחה

• הוסף לסימניות
באנגלית כותבים LEAH

• הוסף לסימניות
א. הלוגו בצד הקידמי מידי גדול. (אפשר אולי את השם בלבן את העיטורים באפור)
ב. השם לאה מתחת ללוגו ניתן להוריד ליד המס' טלפון
ג. המשחק של הגדלים במשפט: מאפרת לך אירוע לא כ"כ נכון. א"א להגדיל את המילה מאפרת כשהיא צריכה להגיע בסמיכות למילה לך אעפ"י שיש משמעות למילה מאפרת בגדול

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!

תודה לכולם. הייתם לי לעזר רב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה