כללי כרטיס ביקור למתווך דירות

• הוסף לסימניות
1. מאד יפה ואפילו מיוחד! אהבתי את הצבעים!
2. את הפונט של אודי קנובלוך (מקווה שלא טעיתי) ואת כל הפרטים לעשות בפונט של התיווך יהודי
בקיצור שלא ישמשו כאן 2 סוגי פונטים יחד.
3. מאחורה הייתי מוסיפה איזה טקסט קצר, שורה, סלוגן משהו.

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד במינו!!!

• הוסף לסימניות
הוא לא רצה לוגו ולא סלוגן, קיצר, לא חושב להשקיע בזה הרבה

• הוסף לסימניות
מקסים! ממש יפהפה! באמת חסר מאחורה איזה כמה מילים בצבע בהיר. אבל לא קריטי. אחד המוצלחים שפגשתי... (הכרטיס)

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד. באמת אחד המוצלחים.

מפריע לי שהמייל כתוב באותיות גדולות.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
אמנם הוא לא רצה לוגו - אבל יש להניח שצורת הבניינים מעל תיווך יהודי כבר תשמש כלוגו...

בעיני הגלים בצד הקדמי ממש מיותרים. עדיף להשאיר חלק ונקי. אולי רקע בהיר (כמו בצד האחרוי ה'בניינים' האמצעיים) - אבל אחיד
הצד האחורי מאד מאד יפה

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה.

תיקון טעות: מייל=דואר.
דואר אלקטרוני הוא אי-מייל או אימייל.
ובכלל מה רע ב- דוא"ל ?

עוד דבר: הפונט באנגלית מתקבל גדול ויזואלית יחסית לעברית.
או להקטין הפונט (עדיף באחוזים, ולא בגודל מוחלט, למשל - 80% מהגודל הכללי, שהוא אחיד לעברית ולאנגלית) , או, פשוט, לכתוב באותיות אנגליות קטנות ולא רישיות, שהרי ממילא כך מקובל לכתוב כתובת דוא"ל.

בנוסף, הייתי מנסה פונט אנגלי אחר, שאולי ישלב טוב יותר עם העברי.

• הוסף לסימניות
בעקבות תגובותיכם/ן שינתי את הפונט והדוא"ל

תודה רבה!:)

• הוסף לסימניות
מעולה, אהבתי. הטיפוגרפיה קצת מפריעה לי..

• הוסף לסימניות
הייתי מורידה את המילה דוא"ל בכלל לדעתי מיותר, ואז השורה היתה מתקצרת וכל החלק של הפרטים בצד היה מקבל קצת אחידות באורך השורות

• הוסף לסימניות
עיצוב מדהים (כמו כל העבודות שלך)

את הפרטים כדאי לנסות לחלק ל 2 שורות בלבד
נראה לי שזה ירה טוב יותר. ולמרכז אותם

• הוסף לסימניות
ממתי יהודי גולש באתר וואלה!? מה ההבטחה של תיווך יהודי?
שהוא הוגן? אמין? לא יודע אם הייתימ חפש דווקא תיווך יהודי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;602143:
ממתי יהודי גולש באתר וואלה!? מה ההבטחה של תיווך יהודי?
שהוא הוגן? אמין? לא יודע אם הייתימ חפש דווקא תיווך יהודי.

את צודקת עם השאלות והקושיות;),
הבעיה, כמו שכבר כתבתי, שהלקוח נתן לי את הפרטים, הוא לא רצה לשנות דברים, הוא לא רצה לוגו, אז עשיתי כבקשתו.
ברור שאם הוא היה מתיעץ איתי הייתי מוסיפה לו סלוגן, לוגו וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה