כללי כרטיס ביקור לעצמי

• הוסף לסימניות
שתי הראשונים דו צדדי
והשלישי חד צדדי
נורא התלבטתי על הצבעים מצד אחד נראה מדי עז
ומצד שני מקורי
לא הצלחתי להחליט
עזרו לי
תודה

קבצים מצורפים

• כרטיס2.jpg
    KB 37.6 · צפיות: 17
  • כרטיס3.jpg
    KB 34.7 · צפיות: 16
  • כרטיס1.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, את הרקע הכחול להקטין לטובת הרקע העליון.

• הוסף לסימניות
צבעים מקוריים
פונטים להחליף.

• הוסף לסימניות
מה לעשות?
חד צדדי או דו צדדי

• הוסף לסימניות
לדעתי תגדילי את השם שלך.

• הוסף לסימניות
להגדיל מעט את השם.
האחרון לא נראה כל כך טוב - האותיות נחתכות ומקשות על הקריאה!

מאד מקורי, בטוב טעם
הצלחות

• הוסף לסימניות
כדאי לך להדפיס ולראות אם זה קריא לאנשים בגילאים מבוגרים (כוונתי לאזור 40-60) שלא מכירים את העיצוב שלך. הסיבה היא שלאנשים בגיל זה קשיי ראייה, ולכן הם אינדיקציה טובה לקריאוּת. נראה לי שהרוב קטן מידי (כוונתי לאותיות). הגופנים בעייתיים מכיוון שאינם מיועדים לקריאות בגדלים כאלה.

• הוסף לסימניות
הצבעים לא עזים בכלל. אפשר להוסיף בהירות (מלשון אור) ע"י שתורידי מהערכים של השחור

• הוסף לסימניות
הראשון מידי סימטרי.
תנסי להשים את השם שלך בשליש כלשהו. (אני הייתי מעדיפה גם בשליש לרוחב וגם לאורך) כמובן שגם החלוקה תשנה בהתאם.
כדאי להגדיל את השם. ולטפל עוד טיפה בטיפוגרפיה.
הפרח- זה הלוגו שלך או סתם משהו שבחרת להשים באמצע?

• הוסף לסימניות
הפרח קשור ללוגו רק מתחתי את הקוים משני הצדדים
תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
צבעים לא טובם בכלל
נראה מעט "ריק"

• הוסף לסימניות
נכנסתי לתיק העבודות שלך, ל"דוגמאות"של האלבומים שהכנת, כדי להתרשם מהרמה ולראות האם אכן הכרטיס מתאים למי שהוא מייצג,
ואני חייבת לומר לך שהעיצובים שם מיוחדים! ומשדרים רמה הרבה יותר גבוהה ממה שמשדר הכרטיס...
לתשומת ליבך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה