כללי כרטיס ביקור לעצמי

• הוסף לסימניות
מה אומרים?
אשמח לרעיונות לשיפור...

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    1.JPG
    KB 28.4 · צפיות: 23
  • 2.JPG
    2.JPG
    KB 33.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
זה מתוק:)
בצד האחורי תני לו קצת ספייס למעלה (בקטנההה, הג' של קופירייטינג שתגמר עם האות הראשונה של המייל שלך..)
ממש מושלם בעיני!

• הוסף לסימניות
כרטיס מהמם!
את הפונט את בנית?
הייתי מנסה בצד הכהה לשחק יותר עם העיניים , אולי לנסות להגדיל ולתת קצת קרופ
בהצלחה רבה :)

• הוסף לסימניות
אהבתי!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים
נשפר ונדפיס אי"ה

• הוסף לסימניות
העיצוב באמת יפייפה

אבל ברמה המקצועית איפה הביטוי לקופירייטינג, חוץ מהמילה קופירייטינג בצד האחורי של הכרטיס..?

אני מתכוון לומר שכקופירייטר, צריך לבטאות את הערכים שיש לך כקופירייטר במה שמייצג אותך (הוי אומר הכרטיס ביקור).

ואת האמת- הרבה יגידו שזה יפה ואני גם מסכים איתם, השאלה אם זה מקצועי ברמה כזאת שהמקצועיות שלך באה לידי ביטוי גם בכרטיס ביקור שזה כהזמנה ראשונית לעולם המקצועי שלך.

נ.ב.-
לפני ההדפסה, כדאי לחשוב את המקצוע העיקרי שלך ולהתמקד בו, כי גם עיצוב וגם קופירייטינג בדרך כלל כשזה הולך ביחד, זה לא משדר מקצועיות ברמה גבוהה.

שיהיה בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
כרטיס כל כך טוב, לא יכולתי להתאפק... :)

קבצים מצורפים

• כרטיס.jpg
    KB 609.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
קצר וקולע! (מתאים פה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yonitimes;2190413:
העיצוב באמת יפייפה

אבל ברמה המקצועית איפה הביטוי לקופירייטינג, חוץ מהמילה קופירייטינג בצד האחורי של הכרטיס..?

אני מתכוון לומר שכקופירייטר, צריך לבטאות את הערכים שיש לך כקופירייטר במה שמייצג אותך (הוי אומר הכרטיס ביקור).

ואת האמת- הרבה יגידו שזה יפה ואני גם מסכים איתם, השאלה אם זה מקצועי ברמה כזאת שהמקצועיות שלך באה לידי ביטוי גם בכרטיס ביקור שזה כהזמנה ראשונית לעולם המקצועי שלך.

נ.ב.-
לפני ההדפסה, כדאי לחשוב את המקצוע העיקרי שלך ולהתמקד בו, כי גם עיצוב וגם קופירייטינג בדרך כלל כשזה הולך ביחד, זה לא משדר מקצועיות ברמה גבוהה.

שיהיה בהצלחה :)

האמת שעד היום הייתי גרפיקאית מעצבת
עכשיו אני לומדת קופירייטניג ושיווק ואני כבר עוסקת במקצוע
לכן הוספתי קופי, אני בעיקר גרפיקאית והקופי עוזר לי, מוסיף לי וחוסך לי הרבה...
השאלה אם זה לא נכון לכתוב אותו,
מה אומרים? :confused:

• הוסף לסימניות
אגב,

הייתי רוצה לשמוע גם חוות דעת לגבי הסלוגן

"חושבים חכם" או עדיף "פרסום חכם" ?

תודה רבהה!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד עלי והצליחי.

• הוסף לסימניות
חושבים חכם. ידגיש לך יותר גם את הצד של הקופי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 052714;2191635:
האמת שעד היום הייתי גרפיקאית מעצבת
עכשיו אני לומדת קופירייטניג ושיווק ואני כבר עוסקת במקצוע
לכן הוספתי קופי, אני בעיקר גרפיקאית והקופי עוזר לי, מוסיף לי וחוסך לי הרבה...
השאלה אם זה לא נכון לכתוב אותו,
מה אומרים? :confused:

העניין הוא כזה, אם את עושה קופירייטינג, זה מעולה ומוסיף המון למקצוע שלך כגרפיקאית.

אבל אם את רוצה להראות שהמקצוע שלך הוא קופירייטינג, תני לזה ביטוי גם בכרטיס ביקור עצמו.

בדיוק כמו שנתת ביטוי לגרפיקה בצורה מרשימה ביותר, תעשי עבודה של הקופי גם על המלל שהוא לא פחות חשוב מהצבעים...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yonitimes;2191982:
העניין הוא כזה, אם את עושה קופירייטינג, זה מעולה ומוסיף המון למקצוע שלך כגרפיקאית.

אבל אם את רוצה להראות שהמקצוע שלך הוא קופירייטינג, תני לזה ביטוי גם בכרטיס ביקור עצמו.

בדיוק כמו שנתת ביטוי לגרפיקה בצורה מרשימה ביותר, תעשי עבודה של הקופי גם על המלל שהוא לא פחות חשוב מהצבעים...

בהצלחה

ב"ה

כל מילה מיותרת..:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה