כללי כרטיס ביקור לשיבוץ אבנים

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם

קבצים מצורפים

• יעל2.jpg
    KB 105.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהרקע הירוק מתחת לטקסט מאד מאד מיותר, כי הוא גם מבליע את היהלומים במקום להבליט אותם ולתת להם נוכחות.

לעשות משהו עם הקטע של הנייד שם, זה די תקוע.אבל קודם לסדר את עיניין הרקע כי הוא מפריע.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
למה הטקסט צריך אפקטים -
כאשר משתמשים בפונטים יפים אין צורך באפקטים.

יש להחליף את הפונטים ולהדגיש את הטלפון - הוא לא ברור.

• הוסף לסימניות
דוגמא בלבד!

אני מעלה לך פה דוגמא שיצרתי לך השניה שתראי - איך הרבה יותר יפה ללא אפקטים!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    2.9 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני מצרפת שתי נסיונות בהתאם לתגובות הצבע הירוק נובע מהאתר בעצם זה אפור שחור

קבצים מצורפים

• העתק 1.jpg
    KB 79.9 · צפיות: 15
  • העתק 2.jpg
    KB 76.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני אהבתי את הכחול ללא אפקטים זה שם יותר דגש על הנושא המדובר

• הוסף לסימניות
כותבים "כל" ולא "כול".

יש לך בעיה רצינית ביותר של מחסור בפונטים מקצועיים.
אני חוששת שלא תוכל להגיע לתוצאה מקצועית בצורה כזו.

ואגב, אף פעם לא הבנתי את זה שכותבים בכרטיס ביקור "י.גבאי".
אני אמורה להתקשר ולהגיד "שלום, הגעתי לי'?"

• הוסף לסימניות
אני חושב שעם הכחול יותר יפה,
אבל בכל זאת הפונטים, לדעתי, לא מתאימים.

• הוסף לסימניות
אבני חן ויהלומים הם דברים שאמורים להיות יפהפיים. אפשר למצוא כ"כ הרבה תמונות מדהימות שמתאימות. התמונה שהשתמשת בה לא מראה את יופיו של היהלום. הצבעים עכורים. והפונטים לא ברמה בשביל יהלומים. (גם בשביל שיפוצניק הם לא מספיק ברמה)

בקיצור,
תמצא תמונה מוצלחת יותר ותשדרג את הצבעים והפונטים. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה