כללי כרטיס ביקור-מאפרת..

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
אשמח לדעתכם היקרה..בכל הארה העולה על דעתכם..
תודה..

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור עדי.pdf
    KB 648.9 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
טוב,
קצת בסיסי, יש עוד מה לעבד ולשדרג,
צריך עוד צבע...
הפונט קצת חובבני לדעתי,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה היית מציע/ה לעבד ולשדרג? משהו ספציפי?
עוד צבע? מה, שיהיה חי יותר?
הפונט-קצת חובבני כי אין לי אמיתיים-חוקיים..

• הוסף לסימניות
דוקא אני אהבתי את הפונט, הוא קליל ונעים
אולי תעשי רקע קרם עדין כזה עם כתמים חומים (כמו של שברי סומק או משהו כזה). כי ככה זה קצת ריק.

• הוסף לסימניות
כיוון טוב, וקו נקי, אך היות וגם אין לוגו, זה מידי ריק ולא מושך.. ע"כ תחליפי את הפונט למשהו יותר מקצועי, בעל משקל.. ונסי ליצור רקע שיזכיר את הנושא.. שלחתי לך באישי..

• הוסף לסימניות
האמת, שאהבתי את הכרטיס, אבל אולי תיצרי רקע בבז' בהיר, שיתן השלמה והבלטה.
זה שני צדדים? אז שהטלפון יהיה כתוב רק עם המייל. וזה לא אמור להיות אותו הפונט? ליצור אחידות...

• הוסף לסימניות
דווקא חמוד. ממש ממש!
אין לי הערות מיוחדות, ואפילו את הפונט אהבתי...

• הוסף לסימניות
קו נקי וחלק, לדעתי הכי יפה להשתמש ב ב' לחלק הקדמי ובד' לאחורי.
כדאי לך לנסות להוסיף מעט חיות, לראות עוד שילובי צבעים, אבל שזה לא יבוא על חשבון הקו הנקי.

לדפוס בטח תשלחי את כרטיסי הביקור ללא הקווים החיצוניים, רק עם קרופ מרקס, כן?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!אבל רק חסר לי את ה- "ואו"...
מה שיגרום לי להשאיר את הכרטיס בכיס למרות שכרגע אני לא צריכה מאפרת.
שיגרום לי לשלוף את הכרטיס הזה מבין מאות הכרטיסים שיש לי ולהתקשר אליה...

סגרת את הקובץ בצורה פתוחה בלי לשטח את השכבות. מותר לי לנסות להתקשקש עליו ולהעלות לך לראות?
(ד"א... פעם הבאה תשטחי לפני שאת סוגרת או תעלי jpg ;))

• הוסף לסימניות
קיבלתי אישור...
אז ככה. ניסתי לתת לו קצת יחודיות.
לגבי המלבנים בחזית אני עדיין לא סגורה אם זה יפה או לא...
ניסיתי עוד שילובים של צבעים נשיים יותר שמשדרים איפור. אבל השילוב צבעים שלך יותר נועז.
הצלחות...:)

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור עדי.pdf
    KB 649.9 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
הכיוון חמוד, לדעתי הפונט והצבע לא משדרים איפור ומקצעויות!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
שיר770, תודה על העלאת הקובץ, אבל הוא לא נפתח לי..
אפשר לבקש שתעלי אותו בדרך אחרת?

• הוסף לסימניות
המלבנים לא כ"כ קשורים לעיצוב,
הפרח בצד השני יפה מאד

• הוסף לסימניות
העלתי pdf. איך זה לא נפתח לך?
אולי זה הבעיה הידועה בזמן האחרון של אקספלורר? שלא נותן לפתוח קבצים מצורפים (לי בכלאופן...)
אז או שתנסי בדפדפן אחר. או תכתבי מייל בכיף אני אשלח לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה