כללי כרטיס ביקור - פתרונות תקשורת

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד

קבצים מצורפים

• סל רנט 1.jpg
    KB 87.2 · צפיות: 34
  • סל רנט 2.jpg
    KB 87.9 · צפיות: 32
  • סל רנט 3.jpg
    KB 130.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מאד יפה מרשים ומשדר מקצועיות.
רק אולי את כדור הארץ לעשות יותר מינימליסטי, ללא הקווים של "הרשת", רק כתמים.
שזה לא יהיה ציור אלא סמל.
צבעים מביעים ומתאימים.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ,בתור משהו שמתעסק
בתחום אומר לך שזה משדר אמינות ומקצועיות.
כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, צבעים טובים.
כדי להוריד את הקיפול של הדף הוא יפה אך לא מתאים לכאן. תנסה להעלות בלי אני חושבת שזה יהי יותר ברור.
כרטיס ביקור צריך להיות עם כמה שפחות בלאגן ויותר ברור.

• הוסף לסימניות
נפתלי שיחקת אותה
מקצועי ומיוחד!
לגבי הכדור אני חושב שזה בסדר ככה
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מרשים מאוד
מדהים

• הוסף לסימניות
בעיניי דווקא מצא חן הקיפול. מוסיף קצת עניין ורעננות..
החלטות טובות!

• הוסף לסימניות
ג"א לא בעד הקיפול
חוץ מזה מקסים.

• הוסף לסימניות
א. יפה ומרשים.

ב. כאמור, הקיפול מיותר לגמרי. (נסה מעבר פשוט מלבן לאפור בהיר)

ג. למה כתובת האתר בניצב ליתר?

ד. טקסט בפונט קטן לבן, על רקע כחול שמעורב מכמה צבעי יסוד = סיכוי גדול לקבל אותיות מטושטשות בדפוס.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הייתי מוריד את ה'קיפול' (ואם זה הכרחי, להקטין אותו)

• הוסף לסימניות
תודה לכלכ המגיבים והמסייעים

המאירים ומהעירים

לגבי הקיפול של הנייר התכוונתי לתת את התחושה כאילו זה מין כיס עם פתקים שניתנים לשליפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NG;499626:
המאירים ומהעירים

לגבי הקיפול של הנייר התכוונתי לתת את התחושה כאילו זה מין כיס עם פתקים שניתנים לשליפה.

ולכן תשאיר את זה זה מוסיף!!!!

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה. (הלוגו של שלך?)
הקיפול מפריע לי. אולי פשוט שיהיה הרבה יותר עדין.

• הוסף לסימניות
כן, הלוגו גם שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה