כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
ראשית אני מודה לכל המגיבים על העצות המחכימות ועל הארות ועל האמת ב...:p
ערכתי שינויים ,הן בפונט והן בעיצוב של הצד האחורי

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור אחורי וקדמי אמן השיש.png
    KB 10 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הי, למה האמנת להם?
אהבתי יותר את הקודם!

• הוסף לסימניות
מאיזה בחינה פונט או עיצוב?
וחוץמזה אם אהבת למה לא אמרת ?
(איך יכלתי לא להאמין?)

• הוסף לסימניות
העיצוב היה מאד מעניין

• הוסף לסימניות
יותר טוב מהקודמים אבל עדיין ניתן לשפר...
לדעתי שווה לנסות את רעיון הטיפוגרפיה לטקסט שהצעתי לך בהתחלה.
יכול להיות מאוד מעניין ולהוציא את הצד השני מהמראה המיושן בו הוא נמצא כרגע.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב האחורי. הייתי מנסה לשנות את הפירוט של מה שיש לו לימין עם יישור ימני והכותרת בצד השמאלי.

• הוסף לסימניות
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור אחורי וקדמי אמן השיש.png
    KB 10.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני לא ממש מתמצאת בעיצוב אבל מפריע לי העמוד האחורי, שה"שיש" כתוב במעבר כי כל הכרטיס מאד קונטרסטי.

• הוסף לסימניות
באמת השתקפות מתאימה לשיש, רק שלכל העיצוב הכללי של הכרטיס זה לא היה נראה לי מתאים.
אבל כמו שאמרתי לפני זה, אני לא ממש מבינה בעיצוב :)

• הוסף לסימניות
גיטל,
זה נראה כאילו הצד הקידמי זה עבודה של גרפיקאית אחת ואילו מאחורה של גרפיקאית אחרת...
הצד הראשון פשוט מליון דולר, תנסי ללכת בצד השני על אותו קו בלי הרבה תוספות, ואני גם חושבת שכדאי לעשות יישור אמצע.
הצלחה ענקית!!

• הוסף לסימניות
למה צריך בכלל את השם גם מאחורה? אולי תורידי אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה