כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
יש לך כיוון טוב, רואים שיש לך את זה!
נראה לי שכדאי לחדד מעט איפה כדאי לתת את הדגש.
יש פה מישהי שמנגנת בנבל. זה משהו אדיר וייחודי ומוכר בפני עצמו, השירה - זה משהו שמלווה
וכמו כל מלווה נאמן, הוא יכול להישאר ככתוב בכרטיס ביקור ולאו דווקא להתבטא ויזואלית. (מי שתרצה לקחת אותה, תיקח בגלל הנבל ולא בגלל השירה, זה יש מספיק בשוק.)
אפשר לשאול משהו? יש סיבה שלקחת דוקא נבל כזה ולא את הנבל המשולש שרואים את כל המיתרים שלו? יש לו משהו עוצמתי ועשיר.
הפונט נראה חינמי מידי. אם אין לך פונטים קנויים תוכלי להוריד את הפונטים של גוגל, הם ממש בסדר אולי תמצאי משהו מתאים לך מצרפת קישור
האחרון שהעלית, טוב יותר בנוכחות של הנבל. אבל התלת מימד הזה לא מתאים והצבעים פחות טובים.
הרבה הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
על איזה פונט היית ממליצה? וכנ"ל לגבי הצבעים?

• הוסף לסימניות
heebo יכול להתאים לשם.

• הוסף לסימניות
מאד תלוי בערכי המותג.
אבל בכל אופן, נגינה זה משהו רך, מקרב, מלא רגש. הפונט חייב לשדר את זה. ולכן פונט זוויתי וחתוך יהיה מידי נוקשה.
צריך פונט רך עם קצוות מעוגלים. אבל שיהיה יציב וישדר את הערכים הנכונים.
מה שאני עושה כשאני מעצבת לוגו, אני כותבת את השם בכל הפונטים שיכולים להיות רלוונטיים ומתאימים ואז מסננת את ההכי מתאים.
מתוך הפונטים של גוגל הייתי מנסה את Assistant , Varela Round.
ויש שם עוד שיכולים להתאים. זה עניין של ניסוי.
כמובן, האייקון יצטרך לעבור עיבוד מתאים לאופי הפונט.
צבעים - שוב קשור לערכי המותג. מה המטרה של הערבים האלו? מה משיגה הלקוחה שלוקחת את רבקה לערב שירה ונגינה?

• הוסף לסימניות
להתייאש?

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• שחור אדום.jpg
    KB 124.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
הרקע יכול להיות יותר מעניין, חוצמזה עבודה מושקעת ויפה מאד

• הוסף לסימניות
לאורך

עדיף כך?

קבצים מצורפים

• לאורך.jpg
    KB 89.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
יש לך נבל וקטורי? פלאט/פחות תלת ממדי?..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובות, אנסה.

• הוסף לסימניות
נבל שטוח

הנבל הזה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• נבל שטוח.jpg
    KB 98.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יותר באמצע

נראה בסדר?

קבצים מצורפים

• פעם אחרונה.jpg
    KB 94.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ב״ה

את חסומה? תנסי לחפש במאגרים, לא חסר וקטורים יפים. כמו״כ עבדי עוד קצת את השם. ניכרת התקדמות.

• הוסף לסימניות
שתי הנבלים שעבדתי איתם הם מהתמונות שצירפת.
אני בנטפרי, אם יש לך משהו שיוכל לעזור לי אשמח.

• הוסף לסימניות
בעיצוב אי אפשר לקבל עצות מכולם,
לשמוע את כולם,
ולעשות מה שאתה חושב,

ואם אתה כבר לא חושב ..
תחזור לחשוב מהר !

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שהאחרונים עם התמונות בכיוון טוב מאוד.
הייתי מנסה קומפוזיציה מעניינת יותר, למשל - מגדילה את הנבל מאוד כך שיחתך בחלקו.
גם הטקסטים נראים קטנים מדי לכרטיס ביקור
האחרון עם האיור נחמד, אבל נבל הוא כלי ייחודי, מיועד למי שמבין במוזיקה, לא הייתי מנסה להקליל אותו. אם איור אז יותר ריאליסטי.
הלוגו נהדר (הייתי בודקת עוד פונטים)
והכישרון שלך ניכר, סתם שתדעי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה