כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם!

בעקבות תגובותיכם שיניתי קצת את הלוגו, אשמח לשמוע עוד חוות דעת עליו והצעות לשיפורו...

בנוסף העליתי כרטיס ביקור שאני לא לגמרי שלמה איתו, אבל אני לא יודעת מה מפריע לי... אשמח לשמוע את דעתכם...

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור2.pdf
    KB 128.2 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
הצבעים יפים
אבל יש בלגן רציני...
הטקסט דבוק מדי לעיטור שיצא מכלל שליטה...

• הוסף לסימניות
הצבעים יפים
אבל יש בלגן רציני...
הטקסט דבוק מדי לעיטור שיצא מכלל שליטה...

• הוסף לסימניות
העיטורים כהים, אולי להוסיף אור? (בהירות) ובאמת יש תחושה של עומס.

• הוסף לסימניות
למה האות "ז" שונה משאר האותיות? זה יוצר את המילה "טורקי". האם זה מה שרצית? אם לא, כדאי שכל האותיות יהיו באותם צבעים.
העיטור שמעל הלוגו והעיטור שבצד- אין ביניהם שום קשר. לדעתי העיטור מעל הלוגו הורס ללוגו את הבימה, כדאי להורידו. עדיין לא בטוחה שהעיטורים הנפוצים משתייכים כ"כ לפרחים שבלוגו. הרבה יותר כדאי להוריד את כל העיטורים ולחזור על מוטיב הפרחים במקום זאת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות!

אני מעלה 3 דוגמאות לכרטיס ביקור לאחר שינויים,
מחכה לתגובותיכם, הערותיכם, הארותיכם... וכו....

תודה רבה

קבצים מצורפים

• 1.pdf
    1.1 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
האחרון, כי השתיים הראשונים, הבנינים מביעים משהו בנדל"ן תיווך וכדו'.

• הוסף לסימניות
למה בראשון ובשני יש בנינים????
אהבתי את השני (מירכוז הלוגו) אבל במקום הבינינים והמעבר צבעים תנסי להשים משהו מהשלישי
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השלישי מאוד עדין ויפה, ומתאים למטרה.

• הוסף לסימניות
שמתי בניינים כדי לתת תחושה כזאת של עיר, קניונים, קניות.... משו כזה...
אבל אולי זה לא סוג הבנינים המתאימים...

• הוסף לסימניות
השלישי כמובן, רק הייתי מחליפה פונט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה88;343174:
שמתי בניינים כדי לתת תחושה כזאת של עיר, קניונים, קניות.... משו כזה...
אבל אולי זה לא סוג הבנינים המתאימים...

לא נראה לי רעיון....

• הוסף לסימניות
השלישי מאוד מתאים ללוגו, רק תחליפי את הפונט של הפרטים.

• הוסף לסימניות
בניינים בכלל לא!
זה בכלל לא משדר קניות...
כדאי ללכת על הדוגמא הראשונה הראשונה שהעלת רק לנקות קצת מהעיטורים
ולתקן את הז' השאר מצויין!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה