כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
היי

צירפתי כרטיס ביקור שמיועד לעסק של ארגון חתונות לדתיים.

רציתי לקבל חוות דעתכם - מה מיותר, מה לשנות בצבעים, בעיטורים , בעימוד וכדו'?

בתודה מראש!

קבצים מצורפים

• bikur - 1 (Custom).jpg
    KB 7.8 · צפיות: 25
  • bikur - 2 (Custom).jpg
    KB 18.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
זה חתוך בכונה ?

• הוסף לסימניות
לגבי המודעה

לגבי הפרחים בצד הם ממש נחמדים,קצת קשה לכוון במודעה שלך מכיון שהיא פונה למגזר הדתי ששם הסגנון והצבע שונה מאשר במגזר החרדי ששם היו עושים לכזו מודעה גרפיקה חסידית בצבעי בז' וחום אך למגזר הדתי ודאי שלא כך. דוקא הכחול כן מתאים אך עדין המודעה חוורת אולי כדאי לחשוב על רקע מתאים ולא להשאיר לגמרי לבן,ואז לבדוק הלאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;397115:
זה חתוך בכונה ?

תודה. רק אדגיש שמדובר בכרטיס ביקור עם שני צדדים. התמונה העליונה היא הצד הקדמי והתחתונה היא של הצד האחורי.

נכתב ע"י חדוה;397125:
לגבי הפרחים בצד הם ממש נחמדים,קצת קשה לכוון במודעה שלך מכיון שהיא פונה למגזר הדתי ששם הסגנון והצבע שונה מאשר במגזר החרדי ששם היו עושים לכזו מודעה גרפיקה חסידית בצבעי בז' וחום אך למגזר הדתי ודאי שלא כך. דוקא הכחול כן מתאים אך עדין המודעה חוורת אולי כדאי לחשוב על רקע מתאים ולא להשאיר לגמרי לבן,ואז לבדוק הלאה

לגבי העיצוב - חרדי ודתי - מסכים בהחלט. הכרטיס מיועד להדפסה על נייר מבריק. איזה צבע רקע או דוגמא נראה לך להוסיף?

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה בעיני..
לדעתי צריך להקטין קצת את המלל בגב הכרטיס
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
נראה יפה, אלגנטי ועדין, משהו בלב הכחול לא כ"כ מסתדר לי, אולי הצבע או הקשר שלו למילה "במזל"
אולי יתאים איזה חמסה עם לב נטוי קטן, אולי צורת הלב מדי סימטרי ביחס למילה 'במזל' שהיא יותר אסימטרית וזורמת...בקיצור, תנסה אולי לשלב לב נטוי...
בהצלחה ושירבו שמחות וחתונות

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמה איור של חופה, ומתחת כותבת את ה"במזל"..

אם את מתעקשת על הסגנון הזה-זה לדעתי דורש שיפור וליטוש..
הייתי מורידה את העיטור הימני, ושמה במקום את הלוגו..

• הוסף לסימניות
בכנות - זה יפה, אבל מאתר שרוצה להתחרות בפורטל אחר (או כמה), הייתי מצפה לעיצוב פחות צפוי.

הפונט אלסקה, מעבר לזה שהוא עניין של טעם הוא כבר נלעס מכל כיוון.
והעיטור יפה, אבל בצירוף השאר גם הוא נראה כמו בחירה צפויה מדי.

ובעיצוב הנוכחי - כדאי לבחור משהו רך יותר לפונט באנגלית, הוא לא כל כך משתלב.

• הוסף לסימניות
לדעתי הצבעים המתאימים יותר הם צבעים חתונתיים ויוקרתיים יותר, כמו-לבן,שמנת,חום\שחור\כחול כהה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה