כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
חמוד ונחמד.
התכלת למעלה פחות קשור.
(אבל כתבת שהצבעים השתבשו, אז איך נדע?)
הטיפוגרפיה מסודרת טוב.
חסר לי אוירת התעמלות,אבל אולי האש האדום?
בכללי יפה מאד.

• הוסף לסימניות
דוקא הגוונים נראים טוב, ובכלל, המעבר הזה יפה ומעורר השראה.
קצת הפריע לי הגדלים וסוגי הפונטים השונים: העין קצת קופצת מפה לשם. הכרטיס העליון יותר טוב מהתחתון מהבחינה הזו: רואים לוגו גדול, אח"כ הכל מיושר אמצע, ולמטה יש כיתוב בשני צדדים.
אבל בכרטיס השני העין קופצת שמאל ימין שמאל ימין, וגם גודל הפונט קצת מתחרה עם הלוגו ועם השורות למטה (ותק... נסו...)
יכול להיות שהפרופורציה של הכרטיס לא נכונה? בד"כ גודל כרטיס הוא 9 על 5.5 ש"מ.
נסי ליישר לאמצע את כל הכיתוב בכרטיס השני ולהקטין קצת את כל הכיתוב המרכזי ואז להחליט אם את רוצה את "ותק" וכו' יותר גדול או יותר קטן.
אני הייתי אולי מוותרת בכלל על סלוגנים כאלה בכרטיס ביקור. כרטיס הוא לא מודעת פרסום אלא כלי ליצירת קשר עם מישהו שכבר מכיר אותך.
סליחה שהיה לי כ"כ הרבה לומר בשעה כה מאוחרת בלילה. מקוה שמה שאמרתי הגיוני. סה"כ הכרטיס יפה.

• הוסף לסימניות
לא כדאי כל כך הרבה סוגי פונטים. מקסימום 2.
ובקשר לצבעים אני די מפקפקת אם לא עדיף לומר לך פשוט לנסות יותר רך. לא אמרתי רך בייבי אבל יותר נעים מזה. אלו צבעים של ל"ג בעומר. לטעמי בכולופן.
הטיפוגרפיה מצוינת.
ממש מוצלח!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון הכתבים....
וכן אם במסך הצבעים השתבשו....
אז מה יקרא בדפוס???
שם זה יצא מזעזע.......

וכן הישור של המייל והשם לא נראה טוב , שהכל יהיה ממורכז לאמצע..
דרך אגב, לא עשית לה לוגו אחר???

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אני מצטערת.. הכרטיס לכשלעצמו יפה אבל התכלת לא משתלב לי טוב..

• הוסף לסימניות
קודם כל, הפרופורציה לא נראית מתאימה לכרטיס ביקור 9/5.
ב.נראה לי שכדאי שצד אחד יהיה מענין, מושך יותר, עם רעיון מרכזי,
ורק הצד השני יהיה טכני כמו שהכנת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה