כללי כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? אני עדין לא סגורה וזה עדין לא גמור לגמרי...... אז אם תוכלו לתת עצות כדי שאני ימשיך......... תודה!:)

קבצים מצורפים

• חחדדשש.jpg
    KB 359.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אם אפ'ר לעשות ממש טיפות של מים זה יהיה נחמד.

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לגוש קרח בצד ימין? וחוץ מזה זה טוב?

• הוסף לסימניות
שני - עשית את זה,
אין השואה לעומת הקודם.
רק את הטקסט להעביר מתחת ללוגו.
ויש בעיה בשקיפות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חוץ מזה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
1. את הפרטים להוריד למטה
2. את רגל הק' כדאי לקצר כדי שההשתקפות תראה טוב יותר
3. את השם למקם באמצע ובלי קו מתאר (לטעמי)
4. אני חושב שעדיף רקע שחור ולהשאיר רק את הקרח בימין בלי האלמנט שבצד שמאל
ואולי כדאי להוסיף למעלה לכל הרוחב נטיפי קרח קטנים

• הוסף לסימניות
הבעיה בשקיפות זה לא נראה לך כמו התנמסות של הקרח? כי זאת הכוונה.......

• הוסף לסימניות
ועכשיו...........

מה דעתכם? שיניתי ןהוספתי עוד סגנון עפ"י המלצתו של דויד

קבצים מצורפים

• כרטיס מגנט 2 copy.jpg
    KB 334.5 · צפיות: 21
  • שחור copy.jpg
    KB 375.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
היי , הציבעי בסיס בשני הדוגמאות לא כול כך מעניינות
זה לא מושך את העין גם השחור וגם הלבן , אהבתי מאוד את עיצוב הטקסט.
כדי מאוד שתנסי את העיצוב שעשית בכרטיס הלבן לעשות עם רקע בגוון כחול סולידי כזה
שדוגמת המים שם תקפוץ לעניים .
אפילו מריחות של לבן עם מברשת רקה בפינות של הכרטיס תוסיף לזה נופך

• הוסף לסימניות
תודה רעיון טוב..............

• הוסף לסימניות
אהבתי.
נראה לי שאת יכולה לוותר על השקיפות. היא לא תחסר.
לגבי הטקסט תחלקי את זה לשתי שורות מתחת ללוגו או בצד. ואת השם ישראל את יכולה להקטין קצת.
כל האמור לעיל מתכוון לכרטיס הראשון.
הרבה הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה.........
ד"א אהבתי את הכרטיסי ביקור שלך.........

• הוסף לסימניות
תודה.
אני מחכה לראות תוצאות שלך!

• הוסף לסימניות
ההשתקפות היא פשוט לא נכונה... תצמידי את ההשתקפות למילים שמתחת, עם הק' תצטרכו להסתדר...
בכל אופן עבודה נקי' ויפה מאוד, למרות שאני כשלעצמי אוהב יותר את השחור (על אף שכאשר אני מעלה עבודה כזאת החברה 'שונאים' את השחור כמו מודעות אבל) אבל זה לא כ"כ מתאים לעבודה כזאת, לדעתי יש להשאיר את העיצוב הראשון על כנו, כמובן בשינוי ההשתקפות, הפונט והבינוי הוא יפה מאוד, אולי לשנות את הפונט ב'שם' למהוקצע יותר, ולהוריד ולהקטין קצת... בהצלחה, יש לך ידיים טובות...

• הוסף לסימניות
אולי לשנות את הפונט ב'שם' למהוקצע יותר, ולהוריד ולהקטין קצת... בהצלחה, יש לך ידיים טובות...[/QUOTE]
לא הבנתי את הכוונה.....
ותודה על השבחים..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה