נכתב ע"י macro;n4940139:ולא הצלחתי לשחזר בשלמות
נכתב ע"י משחזר מידע;n4887887:שחזור סרטונים יכול להיות טריקי כשמדובר ב Raw recovery, יש מצבים שתוכנות משחזרות "לכאורה" את הסרטונים אבל אי אפשר לצפות בהם
אני עושה זאת ידניתנכתב ע"י משחזר מידע;n4890498:עד כמה שידוע לי התוכנות שקיימות בשוק לא יודעות להתמודד עם זה
נכתב ע"י משחזר מידע;n4942463:אני עושה זאת ידנית
נכתב ע"י DVD COAN;n4942655:כיצד בכרטיס זיכרון אתה מתמודד עם שכבת התרגום Flash Translation Layer (FTL)
נכתב ע"י DVD COAN;n4942655:כיצד בכרטיס זיכרון אתה מתמודד עם שכבת התרגום Flash Translation Layer (FTL)
נכתב ע"י משחזר מידע;n4943667:מה זה שונה מ RAW Recovery בקבצים בלתי מאוחים
אה יש שוני
בתמונות וסרטים יש אפשרות לקחת לעזר את פוטושופ ופרימייר
לפני שהולכים לכל בעל מקצוע, מומלץ להשתמש בתוכנה EaseUS Data Recovery Wizard, התוכנה הזאת שיחזרה לי 850 ג'יגה של תמונות תוכנות וסרטים, בלי שום פגמים, התוכנה מחפשת כל קובץ לפי כמה פרמטרים, ולכן יש מצב שתמצאו אותה תמונה כמה פעמים, חלק מההעתקים יהיו פגומים וחלק יהיו מעולים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים