דרוש מידע כרטיס סטודנט לרב קו

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לעשות הכי בזול ומהר?
את מתכוונת לכרטיס סטודנט רגיל של לימודים?
אני קיבלתי בתחילת שנה מהמוסד לימודים שלי בעלות של 20 ש"ח..
הלכתי לרב-קו והמרתי. היה די פשוט.
תבקשי מהמוסד לימודים שלך שיוציאו לך.

(אא"כ יש קומבינה אחרת.. או סוג אחר של כרטיס סטודנט)

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לכרטיס סטודנט רגיל של לימודים?
אני קיבלתי בתחילת שנה מהמוסד לימודים שלי בעלות של 20 ש"ח..
הלכתי לרב-קו והמרתי. היה די פשוט.
תבקשי מהמוסד לימודים שלך שיוציאו לך.

(אא"כ יש קומבינה אחרת.. או סוג אחר של כרטיס סטודנט)
אני לא לומדת ולכן אני צריכה כרטיס סטודנט ממקום שאפשר להרשם שם לקורס ואני יחשב סטודנטית

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזו???
אני גם צריך........

• הוסף לסימניות
בקישור השלישי ששלחה @2bsmile יש שמה מקום שעשו במחיר מסוים.
תנסי לפנות אליהם אולי עוד יש להם רישום נוסף

• הוסף לסימניות
אני לא לומדת ולכן אני צריכה כרטיס סטודנט ממקום שאפשר להרשם שם לקורס ואני יחשב סטודנטית
הסמינר החדש, מנפיקים על המקום. התשלום הינו 300 ש"ח (ומקנה לך גם זכות להשתתף באיזשהם קורסים)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזו???
אני גם צריך........
בעקרון יש מלא מקומות כאלו שלוקחים בערך 280 שח אבל קודם כל רובם עושים את זה הזמן שמתחיל השנה של הסטודנט- אוקטובר נראלי ולכן אני מחפשת אם מישהו עושה את זה עכשיו...
וגם הבנתי שיש זולים יותר אז גם מעדיפה כמובן

• הוסף לסימניות
בעקרון יש מלא מקומות כאלו שלוקחים בערך 280 שח אבל קודם כל רובם עושים את זה הזמן שמתחיל השנה של הסטודנט- אוקטובר נראלי ולכן אני מחפשת אם מישהו עושה את זה עכשיו...
וגם הבנתי שיש זולים יותר אז גם מעדיפה כמובן
גם לגברים?
וואו איך לא הכרתי את זה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה