www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
את מתכוונת לכרטיס סטודנט רגיל של לימודים?איפה אפשר לעשות הכי בזול ומהר?
אני לא לומדת ולכן אני צריכה כרטיס סטודנט ממקום שאפשר להרשם שם לקורס ואני יחשב סטודנטיתאת מתכוונת לכרטיס סטודנט רגיל של לימודים?
אני קיבלתי בתחילת שנה מהמוסד לימודים שלי בעלות של 20 ש"ח..
הלכתי לרב-קו והמרתי. היה די פשוט.
תבקשי מהמוסד לימודים שלך שיוציאו לך.
(אא"כ יש קומבינה אחרת.. או סוג אחר של כרטיס סטודנט)
הסמינר החדש, מנפיקים על המקום. התשלום הינו 300 ש"ח (ומקנה לך גם זכות להשתתף באיזשהם קורסים)אני לא לומדת ולכן אני צריכה כרטיס סטודנט ממקום שאפשר להרשם שם לקורס ואני יחשב סטודנטית
בעקרון יש מלא מקומות כאלו שלוקחים בערך 280 שח אבל קודם כל רובם עושים את זה הזמן שמתחיל השנה של הסטודנט- אוקטובר נראלי ולכן אני מחפשת אם מישהו עושה את זה עכשיו...יש אפשרות כזו???
אני גם צריך........
גם לגברים?בעקרון יש מלא מקומות כאלו שלוקחים בערך 280 שח אבל קודם כל רובם עושים את זה הזמן שמתחיל השנה של הסטודנט- אוקטובר נראלי ולכן אני מחפשת אם מישהו עושה את זה עכשיו...
וגם הבנתי שיש זולים יותר אז גם מעדיפה כמובן
חלק מקומות עושים גם לגבריםגם לגברים?
וואו איך לא הכרתי את זה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים