כרטיס סים נדחה- מישהו יודע מה עושים?

• הוסף לסימניות
אחד הילדים אהב נורא את הניד שלי..............
זהו. עכשיו הסים נדחה.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
ב"ה לא- אין לי מכשיר או כרטיס טרף...............
הוא ניסה לפצח סיסמה או משהו.
בזכותכם פניתי ישירות לסלקום ואכן הייתי חיבת להגיע לנקודת שרות שלהם, ב"ה נתנו כרטיס חדש והכל הסתדר מיד.
רק די הזוי שאין סניף שרות בבני ברק.....למה אני צריכה להגיע לאילון או לפתח תקוה בשביל זה?.............

• הוסף לסימניות
ב"ה לא- אין לי מכשיר או כרטיס טרף...............
הוא ניסה לפצח סיסמה או משהו.
בזכותכם פניתי ישירות לסלקום ואכן הייתי חיבת להגיע לנקודת שרות שלהם, ב"ה נתנו כרטיס חדש והכל הסתדר מיד.
רק די הזוי שאין סניף שרות בבני ברק.....למה אני צריכה להגיע לאילון או לפתח תקוה בשביל זה?.............
היית יכולה ללכת לחנות הקרובה לקנות בכמה שקלים סים חדש והיו מחליפים לך במקום

• הוסף לסימניות
היית יכולה ללכת לחנות הקרובה לקנות בכמה שקלים סים חדש והיו מחליפים לך במקום
במענה הטלפוני שלהם אמרו לי שרק בנקודת שרות- אם אתם צודקים- טרחתי סתם...אבל לפחות זה לא עלה לי כסף בכלל...............

• הוסף לסימניות
גם אצלי המצב דומה רק שאני יודע את הסיסמאות
איך אני עושה את זה מבלי לקנות סים חדש?

• הוסף לסימניות
יתכן גם שהסים נחסם מהסיבה שמכשיר הטלפון ישן, דור2 או 3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה