כרטיס קול

• הוסף לסימניות
מעונין לקנות כרטיב קול באיזור ה-300/400 ש"ח, על מה הייתם ממליצים?
איזו חברה? אילו פרטים לבדוק? וכו'

• הוסף לסימניות
חבל על הכסף..
אל תקנה בכלל
או להשקיע קרוב ל1000 ועדיף יותר
המחירים הנמוכים- שווים לכפרות..

וכבר כבר יהיו פה כאלו שיטענו ההפך--

• הוסף לסימניות
אם דיברו פה על כרטיס קול ואיכות, רציתי לשאול משהו:
חשבתי להתחיל להקליט שירה.
כעת, היות ולא התנסתי עדיין בהקלטות ואני לא יודע עד כמה אני יתפנה להכנס לזה,
שאלתי:
1. האם אוכל להסתדר בשלב ראשון עם ציוד בסיסי הקיים ברשותי ז"א: להקליט באורגן רצועות שירה עם ה shure sm58 ולהעביר את זה למחשב באמצעות usb לעריכה ואז לחסוך את הכרטיס קול ( חבל להשקיע ישר 1000+ ₪ )
- האורגן מקליט בwav - אני חושב שהאיכות שלו מצויינת.

2. אם איזה תוכנה מומלץ להתחיל עריכה. ערוצים, קולות שניים וכו'.. audacity יכול לספק או ללכת ישר לקיובייס?

הידע והניסיון שלכם יעזרו לי להתקדם.
רוב תודות.

• הוסף לסימניות
לגבי האורגן, השאלה היא האם המחשב יזהה את הרצועה המוקלטת כרצועת אודיו, או כדגימות מידי.
לפי מה שידוע לי, בד''כ צריך את האורגן עצמו כדי להעלות פלייבקים מוקלטים.
אבל יכול להיות שהעולם התקדם מאז ה-s900 שלי...
לגבי התוכנות אשאיר לאחרים להגיב כי אני מכירה רק את הקיובייס ולא זקוקה לתוספות חוצממנו... (אגב העלו כאן בעבר איזשהו מדריך לקיובייס שיכול מאד לעזור בתיחלת העבודה איתו. אם אמצא אותו אעלה לכאן)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה.
באורגן של היום אפשר להוציא MIDI ואפשר להוציא גם wav שהוא ידוע כפורמט כבד ואיכותי.

לגבי הקיובייס מדובר במדריך לגרסה 5 ? זכור לי שראיתי רץ ברשת איזה מדריך ( ואפילו התקנה חינמית .. כנראה פרוץ)

עוד מישהו דעה בעניין, האם מומלץ להתחיל בקיובייס 5?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, המדריך המלא של דני קוריטו מתאים כמעט לגמרי לקיובייס 5 ( כל הקיצורים למשל, אותו דבר.) והדברים שהשתנו- חלקם הגדול ניתן ללמידה אחרי שקצת שולטים בתוכנה.
עכשיו אני רואה שהקובץ הזה שדיברתי עליו קודם מדבר בעיקר על מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1852353:
חבל על הכסף..
אל תקנה בכלל
או להשקיע קרוב ל1000 ועדיף יותר
המחירים הנמוכים- שווים לכפרות..

וכבר כבר יהיו פה כאלו שיטענו ההפך--

השאלה היא למה צריך את הכרטיס קול.
אני לא משתמש בדרך כלל להקליט באולפן אלא כדי להקליט אירועים בהם אני מנגן.
האם לזה לא מספיק כזה מחיר? (המון נגני אירועים משתמשים בברינגר 202...)

הציע לי מישהו כרטיס Lexicon Alpha. יש המלצות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י benny779;1853402:
הציע לי מישהו כרטיס Lexicon Alpha. יש המלצות?

להקלטות אירועים הוא טוב. לא מעבר לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1853022:
לגבי האורגן, השאלה היא האם המחשב יזהה את הרצועה המוקלטת כרצועת אודיו, או כדגימות מידי.

טיירוס וקורג PA2\3\4 יש בהם הקלטת אודיו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה