כרטיס רשת אלחוטי לנייח

• הוסף לסימניות
יש למשהו כאן נסיון איתו, מומלץ?
פתוחה לקבל הצעות אחרות אם יש לכם כבר נסיון. :)

קבצים מצורפים

• TL-WN951N-TP LINK.jpg
    1.5 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לא רע בכלל.
מחיר באייבורי כולל משלוח 145 ש"ח

• הוסף לסימניות
קניתי ממש לאחרונה של TP-Link ב-70 ומשהו ש"ח, הכרטיס מעול ובלינוקס הוא עבד לי גם בלי דרייבר (אני מציין את זה כי בתמיכה הם אומרים שאין תמיכה ללינוקס)
רק אציין שהוא נראה כמו דיסק און קי שמתחבר ב-USB בשבילי זה יתרון כי קל לי לבטל את הנט במחשב אבל יתכן שלא לכולם זה כך.
אני קניתי בתחנה המרכזית אבל מן הסתם יש את זה בעוד חנויות.

זה הכרטיס

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על כרטיס חיצוני בחיבור USB, והיא על כרטיס שיושב
על הלוח אם, שני דברים שונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Dvir;825534:
אתה מדבר על כרטיס חיצוני בחיבור USB, והיא על כרטיס שיושב
על הלוח אם, שני דברים שונים.
פתוחה לקבל הצעות אחרות אם יש לכם כבר נסיון.
:)

• הוסף לסימניות
לא קשור לפינג פונג אבל תודה על הלינק.

• הוסף לסימניות
יש לי משהו ב30 ש"ח באישי.

• הוסף לסימניות
אני מתעניינת דווקא על כרטיס רשת פנימית היות ואני מעוננינת להעמיד את במחשב בחדר מרוחק מהראוטר, (יש גם הפרדה של קירות).
כשקניתי את הראוטר המליצו לי או על כרטיס פנימי או על שקעים שמעבירים את גלי האינטרנט דרך החשמל (לא זוכרת איך קוראים לזה)
ההתלבטות שלי היא בגלל המחיר. השקעים עולים (הכי זול שמצאתי)320 ש"ח ואילו הכרטיס רשת 145.
מעניין אותי לשמוע מכאלה שיש להם נסיון עם המוצרים הנ"ל.

ושוב תודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
לא ציינת מה מרחק החדר מהנתב, האם החדר באותה קומה בה מוצב הנתב? האם מדובר בחדר רגיל / ממ"ד ?

• הוסף לסימניות
מדובר בחדר באותה קומה, חדר רגיל אבל מפריד ביניהם קיר ביטון+ קיר רגיל.
והמרחק הוא סביבות 10 מטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה