דרוש מידע כרטיס 'תן ביס' עם תקציב גבוה מהרגיל (מוזר...)

• הוסף לסימניות
התחלתי ב"ה עבודה בשבוע שעבר וקבילתי כרטיס 'תן ביס'.
כשקיבלתי אמרו לי שיש בו 400 ש"ח בחודש.
אהמהמה, בדקתי לפני כמה ימים את היתרה ואני רואה שנשאר לי 1,200 ש"ח והתקציב החודשי שלי הוא 1,320 ש"ח.
חיכיתי לתחילת החודש, לראות אולי זה יתאפס בחזרה, וכשבקדתי היום גיליתי שהתקציב עדיין עומד על 1,320 ש"ח.
האם יש למישהו הסבר מזה יכול להיות? באג שלהם? או לוידעת מה? זה כבר קרה למישהו פעם?
יצוין שאני אפי' לא יכולה לממש את כל הסכום, יש לי מגבלה של 30 ש"ח ביום (900 בחודש).
תודה רבה למשיבים\ות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדרך כלל יש חלק מהתקציב מהמעסיק וחלק ממך אם חורגים,
יכול להיות שזה ההבדל

• הוסף לסימניות
עד 400 זה המעסיק משלם השאר על חשבונך יורד מהמשכורת

בכל אופן עדיף לברר אצל המעסיק

• הוסף לסימניות
התחלתי ב"ה עבודה בשבוע שעבר וקבילתי כרטיס 'תן ביס'.
כשקיבלתי אמרו לי שיש בו 400 ש"ח בחודש.
אהמהמה, בדקתי לפני כמה ימים את היתרה ואני רואה שנשאר לי 1,200 ש"ח והתקציב החודשי שלי הוא 1,320 ש"ח.
חיכיתי לתחילת החודש, לראות אולי זה יתאפס בחזרה, וכשבקדתי היום גיליתי שהתקציב עדיין עומד על 1,320 ש"ח.
האם יש למישהו הסבר מזה יכול להיות? באג שלהם? או לוידעת מה? זה כבר קרה למישהו פעם?
יצוין שאני אפי' לא יכולה לממש את כל הסכום, יש לי מגבלה של 30 ש"ח ביום (900 בחודש).
תודה רבה למשיבים\ות
אמור להיות רשום בתלוש שכר כמה את מקבלת )כי יש על זה חובת מיסים)

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה-
בסוף חודש כדי להעביר את התקציב שיש לקרדיט
אחרת זה נגמר
הכי פשוט להתכתה איתם בצאט
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכון, אבל זה מופיע בתלוש שכר אז היא יכולה לבדוק כמה היא קיבלה.
בתלוש שכר יופיע כמה השתמשה בפועל
ולא כמה היא יכולה להשתמש

אם לא משתמשים, לא מחויבים במס (ולכן לא בטוח שכדאי לצבור בסוף חודש, תלוי כמה מס משלמים ולמה משתמשים)

• הוסף לסימניות
אצלי המימוש הוא עד יום חמישי בשעה שש
דקה אחרי הלך ה 200 ש"ח

תבדקי מול המעסיק והתן ביס
שלא יהיה מצב שתקני בכל הסכום וירד לך מהשכר

• הוסף לסימניות
המעסיק נותן לתן ביס כנראה איזשהי תקרה שלא יהיו בעיות, אבל בפועל הוא לא משלם להם יותר ממה שאמר לך כנראה.
לגבי קרדיט לא כל מעסיק מאפשר את זה. אם פתוחה לכם האפשרות תגידו תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה