כרטיס SD לא עולה

• פותח הנושא tkh
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי כרטיס SD 4GB למצלמה, צילמתי בה כ-300 תמונות.
אולם כאשר אני מחבר את המצלמה למחשב הוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס.
כמו"כ כאשר אני מחבר את הכרטיס דרך קורא כרטיסים הוא לא קורא.
אולם במצלמה ניתן לראות את התמונות.
האם יש מישהו היודע פתרון לבעי'???

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לפעמים הבעיה שנראית גדולה כ"כ, פתרונה הוא פצפון ופשוט..

זה קרה פעם למישהו-ואמרתי לו תזיז את הצ'ופצ'יק שנמצא בכרטיס בצד שמאל למעלה,,, וזה עבד והכרטיס עלה..

אולי גם כאן, זאת הבעיה?!

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
להזיז למצב של נעילה?

• הוסף לסימניות
הצ'ופצי'ק זה כדי להמשיך לצלם או למחוק מהכרטיס, השאלה היא האם זה פעם ראשונה שאתה שם את הכרטיס בקורא כרטיסים הזה? אם כן תחליף אותו יש סיכוי שהוא לא תומך בHC (כרטיסים מהירים יותר שלא כל קורא יכול לקרוא אותם) בכל אופן כדאי לנסות להחליף קורא כרטיסים. אפשרות נוספת לנסות לחבר דרך המצלמה, מה שפחות מומלץ...

• הוסף לסימניות
גם לי יש את אותה בעיה.
נראה לי שמשהו בחורים-איפה שזה נפגש עם קורא הכרטיס נשבר קצת.
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;866891:
לפעמים הבעיה שנראית גדולה כ"כ, פתרונה הוא פצפון ופשוט..

זה קרה פעם למישהו-ואמרתי לו תזיז את הצ'ופצ'יק שנמצא בכרטיס בצד שמאל למעלה,,, וזה עבד והכרטיס עלה..

אולי גם כאן, זאת הבעיה?!

בהצלחה רבה.

במידה והצ'ופצ'יק היה סגור, המצלמה לא היתה מצלמת לתוך הכרטיס

• הוסף לסימניות
איזה מערכת יש לכם?

תנסה לבדוק במחשב אחר
או בחנות פוטו שמכניסים את זה דרך קורא כרטיסים מבנה בתוך המחשב

• הוסף לסימניות
XP

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;866897:
השאלה היא האם זה פעם ראשונה שאתה שם את הכרטיס בקורא כרטיסים הזה? אם כן תחליף אותו יש סיכוי שהוא לא תומך בHC (כרטיסים מהירים יותר שלא כל קורא יכול לקרוא אותם) בכל אופן כדאי לנסות להחליף קורא כרטיסים.

על הקורא כרטיסים כתוב SD MINI MMC RS&4.0.
זה אומר משהו?
כמו"כ נתתי לעוד מישהו שיקרא עם קורא כרטיסים שלו, והוא לא הצליח, אבל אני לא יודע מה יש לו.

• הוסף לסימניות
אני יותר ממליץ על קורא כרטיסים של סאן דיסק מקורי עם USB..3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה