• הוסף לסימניות
אז זהו גם אני עברתי את "לצלם ארוחת בוקר " לשיעורי הבית של פרוג. להשקיע זמן לא כ"כ היה לי (נולד לי בת לפני כמה ימים)אז צילמתי משהו צנוע (כן בשבילי פסטרמה זה גם ארוחת בוקר:):)

קבצים מצורפים

• DSC_9755.JPG
    KB 81.6 · צפיות: 19
  • DSC_9753.JPG
    KB 125.8 · צפיות: 15
  • DSC_9744.JPG
    KB 132.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
קודם כל מזל טוב על הבת שנולדה.
הרבה נחת!!
הרבה אני לא מבינה בצילום אבל הלחמניה בהחלט מגרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתאליז;1641780:
קודם כל מזל טוב על הבת שנולדה.
הרבה נחת!!
הרבה אני לא מבינה בצילום אבל הלחמניה בהחלט מגרה

לחמניה תוצרת בית

• הוסף לסימניות
מזל טוב!

לעניין התמונה:
הכריך נחמד, אבל התאורה לוקה בחסר.
הברקה על החלק העליון של הכריך באמצעות תאורה אחורית רכה ותאורה צידית ממוקדת יותר על החלק הקדמי, היו משדרגות...

• הוסף לסימניות
צילום יפה.

הלחמניה משמאל מזמינה ראשונה ומיד אחריה עומד הכוס מימין להזמין שנית.

• הוסף לסימניות
חסר משהו רטוב שינזל שם..
מיונז או משהו.
בנאלי אבל תמיד יותר מגרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;1641856:
מזל טוב!

לעניין התמונה:
הכריך נחמד, אבל התאורה לוקה בחסר.
הברקה על החלק העליון של הכריך באמצעות תאורה אחורית רכה ותאורה צידית ממוקדת יותר על החלק הקדמי, היו משדרגות...
צילמתי בבית ובלי ציוד של סטודיו

• הוסף לסימניות
QUOTE=meiredri;1646000]צילמתי בבית ובלי ציוד של סטודיו[/QUOTE]
ההערות הם לגופה של תמונה!

דבר שני, אני מצלם הרבה בבית ובדר"כ ללא תאורת פלאשים (למרות שיותר קל לצלם בעזרת פלאשים) ולכן זה לא ממש רלוונטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה