כללי כריכה כנסו וחוו דעתכם

• הוסף לסימניות
עיצבתי כריכה לספר. בקשת הלקוח שיהיה בכריכה תמונה של כותל, לדעתו זה מביא את האדם להתעורר בתפילה. הספר עוסק בתפילות וסגולות ולכן לא יכולתי להציג רק את הכותל כתפילה אלא הוספתי גם מגילות כסמל למשהו קדום וישן - סגולות, את התיבה הוספתי כתיבת אוצר עתיקה.
דעתכם מאוד חשובה לי
צפה בקובץ המצורף 97997

קבצים מצורפים

• אוצר הסגולות והתפילות.jpg
    KB 681.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אהבתי את צורת החשיבה,
העיצוב מאד יפה

• הוסף לסימניות
בכללי, מאד מאד יפה, אבל כמה דברים מפריעים לי שם.
א. ה"הא" הגדולה לא מתאימה לי שם משום מה. נראה לי שרגיל היה נראה יותר יפה.
ההבזקי אור על התיבה, נמצאים קצת בחלל ויש שם בעיה כללית של צלליות בקלפים, שהם נראים באוויר.

בסך הכל - יפה מאד.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
עשיתי את ה- ה גדולה כי משתמשים בה הרבה בסגולות, וחשבתי שזה יכול להוסיף בדרך אגב עוד אלמנט לסגולה

• הוסף לסימניות
הכותל לא מונח טוב

• הוסף לסימניות
זה מאד יפה
רק מה שמפריע לי- החוסר אחידות.
או תמונה, או קליפארטים (המגילות נראות קליפארטים) או קוים חלקים.

• הוסף לסימניות
רעיון נהדר

בביצוע צרך שיפור

1. תן עומק לכותל

2. תסדר את הקלפים טוב יותר

3. תסדר את ההצללות של הקלפים

• הוסף לסימניות
הרעיון בהחלט יפה, אבל לא מבוצע הכי טוב, הכותל למשל, צריך למצוא לו מקום אחר, או לסדר אותו בצורה אחרת, הוא לא מוצלח כשהוא ככה,
המגילה עם הכיתוב צריכה שיפוץ דחוף...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על הערותיכם בעז"ה במוצאי שבת העלה שוב ואשמח להמשיך לשמוע את הא(ע)רותיכם.
בקשר לכותל אהבתי דוקא שמקומו על קופסת האוצר אנסה ליישר אותו יותר ולצור עליו יותר עומק וכן למגילות

• הוסף לסימניות
אז כך...
הלקוח רוצה רקע בהיר יותר בגוון התכלת, הוא הוסיף עוד כתוב במגילה, סידרתי את המגילות

מהכותל הוא דוקא מרוצה ב"ה
דעתכם ורעיונות לשפורים
צפה בקובץ המצורף 98115

קבצים מצורפים

• אוצר הסגולות והתפילות תכלת.jpg
    KB 692.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון והביצוע.

מה שהפריע לי קצת, ניכר שכל המגילות בתיבה, הם בעצם מגילה אחת משוכפלת ומסובבת.
תנסה אולי לשנות ולבדל אותן זו מזו, או לשים מגילות אחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה