כללי כריכה לאיבוק

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד
אני כבר כמעט נואשת...

תודה רבה

קבצים מצורפים

• NEW-EN2.jpg
    KB 378 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
פרסומת יפה דווקא, אבל הייתי מורידה את הצללות בצבעים אחרים, מתחת למילים ומשאירה אותן נקיות לגמרי. שטוחות. בלי אפקטים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה!
אתקן.

אם יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע.

עשיתי לו כל כך הרבה דוגמאות, ושום דבר לא מוצא חן בעייניו.
הוא צרפתי וקשה מאד להבין מה הוא רוצה כי הוא לא מכוון אותי לאן שהוא, הוא רק אומר לא אוהב תראי לי עוד...

לכן חשוב לי לשמו את הדעות שלכם.

תודה שוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dolevdesign;474579:
תודה רבה על התגובה!
אתקן.

אם יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע.

עשיתי לו כל כך הרבה דוגמאות, ושום דבר לא מוצא חן בעייניו.
הוא צרפתי וקשה מאד להבין מה הוא רוצה כי הוא לא מכוון אותי לאן שהוא, הוא רק אומר לא אוהב תראי לי עוד...

לכן חשוב לי לשמו את הדעות שלכם.

תודה שוב

היי,
כאחת שהיתה פעם במקום הזה וב"ה צמחה והתפתחה מאז, אני מקווה שתרשי להעיר שזה נשמע כמו התנהלות עסקית מאוד לא נכונה.
כדאי לשאול את עצמך איך הגעת למצב הזה ואיך נמנעים ממנו בפעם הבאה.

הטיפים שלי הם לשים דגש חזק בשלב עריכת החוזה/הצעת המחיר (בה יצויין במפורש מס' הסקיצות שיוגשו ללקוח) ובשלב האיפיון של העבודה. אל תרשי לעצמך יותר להגיע למצב שאת פותחת מחשב ומתחילה לעבוד לפני שאת יודעת כמעט במדוייק מה הן ציפיות הלקוח.
תיאום ציפיות הוא הכרחי, כולל לבקש ממנו 3-4 דוגמאות של עבודות שראה שמוצאות חן בעיניו, ושיסביר מה מוצא חן בעיניו בהן (ולא רק "זה יפה בעיניי").

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אף פעם לא קרה לי דבר כזה. העינייין זה שהוא ביקש גם את הדף מכירה וגם אתר תדמית וכו'. וזה כבר נמשך שנה!!!
הספקתי לעשות תוך כדי עוד הרבה עבודות...ורק איתו הכל מסתבך. ניסיתי להסביר לו מה הבעיה בכל ההתנהלות אבל הוא לא מנסה להבין הוא מתכחש!
הוא כל הזמן החליף קבצים ושינה דברים, ועכשיו הוא אומר שזה לא נכון. כל דבר הייתי צריכה לסחוט ממנו מידע כדי להבין לאן מתקדמים ומה עושים.

אני מנסה להסביר לו אבל כנראה שהוא לא יורד לסוף דעתי.

הכל מבולבל ומבולגן. הוא ביקש 2 אתרים (אחרי ששאלתי כמה פעמים אם יש צורך בעיצובים ונעניתי בשלילה) ושבהמשך התברר שאחד זה דף נחיתה, ועוד בהמשך היה נראה לו ברור מאליו שהכריכה של האיבוק של הדף מכירה "בפנים" ולא רק זה שבוע שעבר הוא גם רצה שעריכת האיבוק תיהיה בפנים!!! כאן כבר אמרתי לו סטופ. שיערוך לבד או שישלם על זה.

העינין הוא, שהוא מכיר בעלי מאז שבעלי ילד. הילדים שלו חברים של בעלי מהילדות.
וזה רק חלק מהעינין.

אני מתוסכלת כי אני מרגישה שאני עובדת חינם.
כי היו דברים שהייתי צריכה לעצור מראש או להתנהל אחרת. בגלל שזה הוא- אז חיפפתי והנה אכלתי אותה.

אבל לא משנה עכשיו, אני רק רוצה שישה מבסוט כבר וזהו.

והכי כואב לי זה שהוא מרגיש כאילו הוא לא מקבל את כל מה שהוא צריך ושהוא יכול להשיג יותר זול וכו' וכו' וכו'... אחרי כל מה שהוא קיבל ממני. הוא קיבל יותר מכל לקוח אחר.קיבלתי אותו גם בתקופות שלא קיבלתי אף אחד (לידה, מעבר דירה ועוד)

טוב, נקוה שבסוף הוא יצא מרוצה. שזאת המטרה שלי.

אשמח לחוו"ד נוספות. אני מזכירה שזה לא להדפסה, זה ספר אלקטרוני למכירה באינטרנט.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
העלה התחתון לא מדבר באותה שפה של כל העיצוב - הוא מאוייר, ולכן נראה תלוש ולא מתאים.
הייתי מוותרת גם על תמונת העלי והמכתש שלא תורמת שום דבר, וכן מנה לוותר על הטקסטורה ברקע או מבהירה אותה מאוד מאוד.
נסי גם לוותר על ה"הצללה" של הטקסט.
במילים אחרות - יש פה בסיס טוב, אבל צרך לנקות ולעדן אותו. כרגע זה מאוד עמוס

• הוסף לסימניות
מכירה את זה כל כך טוב, שרוצים שהלקוח יהיה מרוצה, אבל הלקוח בעצמו לא יודע מה הוא רוצה ובסוף מרוב דוגמאות, שום דבר כבר לא מתאים לו.

אולי כדאי לבקש ממנו שיביא לך דוגמא של אתר שכן מצא חן בעיניו, או דוגמא של פרוספקט שהוא כן אהב.

סיוט לעבוד עם אנשים כאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;474754:
מכירה את זה כל כך טוב, שרוצים שהלקוח יהיה מרוצה, אבל הלקוח בעצמו לא יודע מה הוא רוצה ובסוף מרוב דוגמאות, שום דבר כבר לא מתאים לו.

אולי כדאי לבקש ממנו שיביא לך דוגמא של אתר שכן מצא חן בעיניו, או דוגמא של פרוספקט שהוא כן אהב.

סיוט לעבוד עם אנשים כאלה.

אני שמחה שאת מבינה אותי... פחתי שקצת הגזמתי או כי הייתי נסערת מידי..

תודה לשתיכן! :)

• הוסף לסימניות
היי דולב!
אני צרפתיה מהבית, ואנ י מבינה אותך ממש טוב!
צרפתים הם עם מסובך, גם כשהם יודעים בדיוק נמרץ מה הם רוצים שיהיה..

לגבי העיצוב הזה - הרעיון יפה אבל זה לא הכי מתאים.
העיצוב צריך (לדעתי האישית) להיות בקווים נקיים יותר.

הייתי מורידה את הפרחים/עיטורים שברקע, את השקיפויות ואת העלה המצוייר בתור התחלה..
אם תרצי, תפני אלי באישי ואני אנסה לעזור...

• הוסף לסימניות
גאולונת תודה רבה רבה!!
זה בהחלט מעודד....כבר התחלתי לחשוב שאולי יש לי בעיה אישית איתם ...:)
הוא היה די לחוץ על זה, אז זה הקובץ הסופי.
תודה על העצות אני אלמד לפעם הבאה. (וכמובן אדע למי לפנות..)

קבצים מצורפים

• NEW-FR.jpg
    KB 347.1 · צפיות: 14
  • NEW-EN.jpg
    KB 336.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הסופי הרבה יותר טוב
יש עדיין עומס בטקסטים (הכל בפונט שמן ודי כבד, וגם חוסר היישור לר נראה טוב)
אבל השאר נחמד מאוד (יש לך שם שפיץ קטן של העלה בחלק התחתון של המים, דגימה קטנה עם החותמת והתגברת גם על זה)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה