כללי כריכה לחוברת חוגים

• הוסף לסימניות
לא תכעסי עלי אם אגיד לך שקצת בלאגן לי. נכון?

א. המרווח בין השורות גדול מדי ברוב המלבנים.
ב. כדאי להשאיר את הרקע בצבע חלק
ג. 3 בעמוד בצורה הזאת מקשה על הריכוז, לדעתי תעשי את המלבנים צרים וארוכים לרוחב
3 - אחד מתחת לשני ואת שם החוג תעבירי לימין והפרטים לשמאל המלבן.
או לחלופין אחד מיושר לימין, מתחתיו מיושר לשמאל והתחתי שוב מיושר לימין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;888484:
לא תכעסי עלי אם אגיד לך שקצת בלאגן לי. נכון?

א. המרווח בין השורות גדול מדי ברוב המלבנים.
ב. כדאי להשאיר את הרקע בצבע חלק
ג. 3 בעמוד בצורה הזאת מקשה על הריכוז, לדעתי תעשי את המלבנים צרים וארוכים לרוחב
3 - אחד מתחת לשני ואת שם החוג תעבירי לימין והפרטים לשמאל המלבן.

אני לא כועסת :pוהרי ביקשתי חוות דעת.
א. אם עלי לשמור על גודל משבצת זהה וכן על גודל פונט בכולם. אין ברירה-נראה לי מרווחים שונים או גדולים.
ב. זה כבר לא נוגע אלי שיגעון של הלקוחה, מה שהצלחתי להשיג זה רקע בהיר ולא כהה- וגם על כך התכתשנו :)
ג. רעיון, ננסה...

צרור תודות על הגשת חוו"ד.

• הוסף לסימניות
עמוס מידי (בגלל הרקע)
עדיף אולי שתשאירי מרווח זהה בין שורות,
וחלל מתחת לטקסט שמשתנה לפי כמות הטקסט.
המרווחים השונים בין השורות מעיקים על הקריאה.

• הוסף לסימניות
יש סיבה שהמרובעים העליונים לא מקבילים?
כי אם אין, כדאי שהם יקבילו.

כמוכן גם אני חושבת שאופן סידור הטקסט כמו שהוא עכשיו, לא מספיק טוב.

או שתכווץ היכן שיש ריבוי (מומלץ:)!)
או שתטריח מלל היכן שקצר.

• הוסף לסימניות
הגלגול של הדףנראה לי לא מתאים לסיגנון, הצבע שלו וכו' תנסי להוריד אותו. מאד אהבתי את העיצוב והצבעים

• הוסף לסימניות
הגרדיאנט לא מתאים לסיגנון הצבע של הדף שלך , לפי דעתי זה סיגנון עיצוב שונה ,והוא נראה קצת תקוע , תנסי או להוריד אותו , או ליצור גלגול בצבע אחר ( אם זה אפשרי) אבל באמת אהבתי את הסיגנון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה