כללי כריכה לחוברת מתכונים

• הוסף לסימניות
לדעתי אין בכלל מה להשוות בין הראשון לשני, הראשון הוא צבעים חמים משרים תאבון והשני גם מאוד יפה אבל לא נראה לי שיש קשר בינו לבין ספר מתכונים

• הוסף לסימניות
הראשון מדהים ויפיפה!!!

• הוסף לסימניות
שניהם יפים. התמונה בשני הרבה יותר מיוחדת אבל לא אהבתי את הפונטים.
ובראשון המפה הזו כבר נמצאת על כמה ספרי מתכונים.
גם בצבעים האלה.
כדאי לשקול לעשות משהו קצת שונה.

• הוסף לסימניות
המפה הזו כבר נמצאת על כמה ספרי מתכונים
זה לא עוד ספר מתכונים... זה משהו שיודפס בכמות קטנה לחלוקה משפחתית. כך שאני לא רואה בזה בעיה. (אני טועה?)
ולגבי הצבעים- הם הצבעים הכי מתאימים לנושא: צבעים חמים ומגרים, ועזים -כמו המרץ של מזמיני העבודה לפרוייקט המיוחד שלהם ... (לדעתם, וגם אני אהבתי את הרעיון-ספר מתכונים של אמא הונגריה ובשלנית בנשמה שנאספו בין בני המשפחה).

• הוסף לסימניות
הראשון יפהפה, תמונת הכפיות חזקה, אבל תמונת הסיר מיותרת..
לדעתי תנסי לתת למפה 1/3 תחתון, ואת החלק העליון להוריד יותר למטה, ולתת לו את הדגש.

• הוסף לסימניות
משתפר?

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg
    2.4 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לא אמרתי שלא יפה, זה מקסים והכל, אבל המפה כבר נדושה וגם לא ממש באיכות. היא די מפוקסלת.
ומסתמא לאשה בת 60 יש את 2 ספרי הבישול עם המפה הזו בצבעי כחול ואדום כמו שיש ברוב הבתים החרדיים בישראל.

אבל מה שאת חושבת.

• הוסף לסימניות
מקסים!
משהו בפרופורציה מפריע. הסיר צריך להיות יותר גדול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה