כללי כריכה לחוברת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;566910:
את רוצה תשובה כנה?
אם את רוצה למשוך מישהו מהציבור הכללי לפתוח, אל תכתבי "יחי אדוננו" על הכריכה.
מעבר לזה, לא הבנתי את ההיצמדות לאיור המאוד פשטני הזה של ה-770, ולמה הוא חייב להופיע על הכריכה.
תודה על התשובה.
אבל אני לא מבינה למה אתם נצמדים לטקסט ולא לעיצוב.
קחו את העבודה שלי בתור גרפיקאית ולא בתור כותבת החוברת (שאני ממש לא...)
ה"יחי" זה ברור שיהיה שם. ולמרות זאת ובגלל זה אנשים יפתחו. (ובבקשה אל תפתחו על זה דיון כי זה לא הנושא כרגע...)
770 קשור לתוכן החוברת וחייב להיות על הכריכה. כתבת "מאוד פשטני"- התכוונת לאיור בקווים כללים? אז עדיף להשים תמונה? (בהנחה ש770 חייב להיות.)
השאלה שלי זה על העיצוב נטו. האם העיצוב מושך אדם שאינו שומר תו"מ לפתוח.

• הוסף לסימניות
אני ממש לא חב"דניקית, אבל רגילה לעבוד הרבה עם הציבור החב"די. לכן אני לא מנסה לשכנע אותך לוותר על ה-770 או ה"יחי", ברור לי שמבחינת הלקוח שלך זה חייב להופיע.
בכל אופן אני חושבת שהתמונה עדיפה. טענת לעיל שהחילוני הממוצע לא יבין מה הקשר בית - באותה מידה הוא גם לא יבין מה תקעו לו שם איור של בית שלקחו מהקליפארט של וורד. כך בדיוק זה נראה.
את התמונה את יכולה יותר להטמיע ברקע, ומבחינה עיצובית זה עשוי להראות הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
בא נאמר כך:
יש לך אילוצים המחייבים את החוברת שלך להראות חבדי"ת מרחוק ומקרוב, כך שאין מצב שהיא לא תראה דתית, אם כך מספיק שהעיצוב יהיה נעים ויפה אהבתי את החוברת בצבעים החמים רק העיצוב שם קצת נוטה שמאלה מידי.

(לא נראה לי משנה בדיוק אם הבית וקטורי או אמיתי מי שלא מכיר לא מכיר ומי שמכיר זה לא משנה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה