כללי כריכה ליאורה - המשך ושדרוגים

• הוסף לסימניות
האמת שאולי גם אני מעדיפה עם הצהוב. אשמח לשמוע עוד דעות.

• הוסף לסימניות
הצהוב יותר ילדותי, והרבה יותר מתאים לספר הזה

• הוסף לסימניות
אני דוקא יותר אוהבת את החדש הרבה יותר מיוחד!
אגב, מאוד אהבתי את הטקסט מאחורה, ממש מגרה לקרוא את הספר.

• הוסף לסימניות
מקסים!
נשאר אומנותי ומיוחד מאד, משהו שלא רואים כל יום על כריכות של ספרים, ומאידך גם ילדותי וצעיר.
אגב, גם אני חושבת שהטקסט מאחורה מקסים ומרגש. (כמו הסיפור שעקבתי אחריו בעיתון)

• הוסף לסימניות
מאד יפה, הייתי ממליצה לשחק עם קרני האור למס' אורכים שונים.

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד ובלתי שגרתי.
הצהוב יותר הולם, לדעתי, והקרניים משדרגות מאד.

• הוסף לסימניות
ההתקדמות מוצלחת מאוד!
עכשיו זה מתאים למטרה!
אישית אהבתי את הצהוב החי יותר, שנותן תחושה יותר ילדותית.
את הקרני אור, כפי שאמרו, לעשות באורך שונה, וכן אני מציעה לעשות את המעבר צבעים שמאחורי הקרני אור עגול ולא ישר- זה יתן יותר תחושה של אור שבוקע.
הקו הורוד בשיער קצת חריג, אלא אם כן הוא יחזור על עצמו בעוד מקום בשיער.
בשדרה להכניס את שם הספר כמו בכריכה הקדמית- עם הפרח והמעבר צבעים.

• הוסף לסימניות
זאת כוונתי...

קבצים מצורפים

• liora.jpg
    KB 116.2 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה