כריכה לספר בדיחות!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לקראת פורים יצא לאור ספר חדש בשם:
זליג

אשמח לשמוע תגובות על ציור העטיפה

קבצים מצורפים

• כריכה-זליג.png
    KB 975.5 · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
גם אני חושבת ככה.
ציור טוב, הומור יהודי...

• הוסף לסימניות
ציור יפה
אבל למה ירוק??
צריך משהו משמח, עליז, קופצני,
צהוב כתום קצת חיות ...
אני צודקת?

• הוסף לסימניות
הציור מעולה!
הקו הלבן של האור מוסיף המון

• הוסף לסימניות
הציור מקסים!!
משום מה יש לי תחושה שהפנים יותר מושקעות מכל הגוף, אבל אולי אני טועה..
וגם מפריע לי טיפה שהוא לא ממש מחייך.

• הוסף לסימניות
הציור נהדר, הגרפיקה לא כל כך.
גרפיקה טובה יכולה להקפיץ את הציור בכמה רמות למעלה - כדאי ושווה..
חשוב לציין שאני אומרת את זה כציירת ולא כגרפיקאית, זה להרגשתי בלבד.

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שגרפיקה קצת יותר עליזה עם צבעים יותר חיים ישדרגו את הכריכה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
תודה תודה לכל המגיבים...
אכן הגרפיקה לא ממש מושקעת, כי היא נעשתה ברגע שאחרי הרגע האחרון... הספר עוד צריך לצאת לפני פורים...
ניתן להשיג בחנויות של יפה -נוף.

• הוסף לסימניות
נחמי, מקסים.
דמות הומוריסטית ומאוד עושה חשק לקורא מה בפיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה