כללי כריכה לספר בראשית

• הוסף לסימניות
היי,

עיצבתי כריכה למסיבת חומש של בית ספר יסודי חילוני, לכן העיצוב "המודרני"

אשמח לשמוע את דעתכם.

קבצים מצורפים

• realcover.jpg
    KB 545.7 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
הצד הקדמי מאוד חי לעומת הצד האחורי שהוא די מת.
לענ"ד צריך לדלל קצת בחזית,
ומאחורה לעשות איזה משחק קטן עם הצבע או כל דבר אחר בשביל להחיות אותו.

• הוסף לסימניות
ומילדים הופכים אתה לבוגרים?

• הוסף לסימניות
משה רבנו ולוחות הברית בספר בראשית?

מעבר לזה, יש פה עירוב אקלקטי ביותר של סגנונות אימג'ים.
לא כל מה שבא ליד ממאגרי תמונות מתאים.
שיקול הדעת שלך בתור מעצב צריך לבוא לידי ביטוי בבחירת את האימג'ים הנכונים ויצירת השילוב הנכון שיעביר את המסר/תחושה הנכונים.

(אני מרשה לעצמי לומר לך את זה כי לרוב העבודות שלך מוצלחות בעיניי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;643377:
משה רבנו ולוחות הברית בספר בראשית?

מעבר לזה, יש פה עירוב אקלקטי ביותר של סגנונות אימג'ים.
לא כל מה שבא ליד ממאגרי תמונות מתאים.
שיקול הדעת שלך בתור מעצב צריך לבוא לידי ביטוי בבחירת את האימג'ים הנכונים ויצירת השילוב הנכון שיעביר את המסר/תחושה הנכונים.

(אני מרשה לעצמי לומר לך את זה כי לרוב העבודות שלך מוצלחות בעיניי)

אילו תמונות נראות לך מיותרות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cubes;643415:
אילו תמונות נראות לך מיותרות?

זה תלוי.
אם אתה הולך על הסגנון הקריקטוריסטי, אז ההדמיית-גן-עדן-עם-עצי-הג'ונגל-ויעלים מיותרת. ואם אתה הולך על פנטזיה סטייל, אז כל הקריקטורות מיותרות.
תלוי מה אתה רוצה לשדר.
תתחיל מלהחליט לגבי זה, ואז יהיה קל יותר עם בחירת האימג'ים.

• הוסף לסימניות
אני סבורה שיש כאן טעות, נכון שקהל היעד שלך הוא חילוני, אך גם בצבור החילוני הם מצפים לראות בספר בראשית כספר דתי- וסימנים דתיים הם לא באו כאן לקרוא ספורי הרפתקאות~~~

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;643713:
אני סבורה שיש כאן טעות, נכון שקהל היעד שלך הוא חילוני, אך גם בצבור החילוני הם מצפים לראות בספר בראשית כספר דתי- וסימנים דתיים הם לא באו כאן לקרוא ספורי הרפתקאות~~~

טעות.
הם כן רואים את ספר בראשית כספר הרפתקאות.
אנחנו למדנו תנ"כ כמו שלומדים סיפורים בשיעורי הבעה.
ואני לא מעיזה אפילו לכתוב את הפרשנויות.

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות משה רבינו? ד' ישמור!

• הוסף לסימניות
מזעזע
מצטערת, אבל לא מצאתי מילה אחרת.
ועוד אחרי זה מתפלאים למה לא מקיימים את עשרת הדברות...
כך לצייר את משה רבינו?

• הוסף לסימניות
מבחינה גרפית(לא רוחנית) - אהבתי מאוד את השילוב והסגנון
הצד האחורי דורש עיצוב תמשיכי עם אותו כיוון וסגנון של הקדמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;643762:
טעות.
הם כן רואים את ספר בראשית כספר הרפתקאות.
אנחנו למדנו תנ"כ כמו שלומדים סיפורים בשיעורי הבעה.
ואני לא מעיזה אפילו לכתוב את הפרשנויות.

אוקי, בחירה של המעצב אם הוא מעוניין או לא, אני אישית לא מבינה איך מעצב חרדי מסוגל לעצב כזה דבר, כי הרי כשהם בצבור החילוני באים אליך - אדם דתי- ומבקשים כריכה לספר בראשית ואתה נותן להם כזה עיצוב- אשרת להם כביכול את הדעות הכפרניות שלהם- ועל כל זה אתה לוקח אחריות???

כסף זה לא הכל בחיים- גם עבודה לא!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה