כללי כריכה לספר היצירה

• הוסף לסימניות
עבודה ממש יפה.
מצטרף לקודמי, בענין הפונט, לא מתאים בהחלט ל"ספר יצירה".

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עבודה ממש יפה.
מצטרף לקודמי, בענין הפונט, לא מתאים בהחלט ל"ספר יצירה".

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד מאד. התמונה ממש משדרת את מה שזה אמור לשדר. ייתכן וגווני הספיה היו יותר מתאימים. אפשר לנסות.
לגבי הפונט - משום מה לי הוא בכלל לא מפריע. אולי אני לא מספיק מבינה בפונטים.
בכל אופן, אני חושבת שגם למצוא תמונה מוכנה שתשדר את מה שרוצים זו אומנות.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני 'דוגרי', אבל יש בעיה בכל הכיוון, ואני בכלל לא מבין מי נותן לגרפיקאית לעשות כריכה כזאת.
זה ספר קבלה קדום... ממש לא מתאים כריכה כזאת. צריך כריכה מאוד מאוד קלאסית של ספר קודש, לא של ספר ילדים (זה כמו להוציא את חידושי הרשב"א בכריכה צבעונית).

(ביחס לכריכה צבעונית זה יפה מאוד, אין לי בעיה עם איכות העבודה, אבל לדעתי זה ממש לא מתאים לתוכן הספר).

• הוסף לסימניות
מתאים להכניס בכל אופן איזה גוון חום שיבינו שזה לא ספר מתח או ילדותינו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;395124:
סליחה שאני 'דוגרי', אבל יש בעיה בכל הכיוון, ואני בכלל לא מבין מי נותן לגרפיקאית לעשות כריכה כזאת.
זה ספר קבלה קדום... ממש לא מתאים כריכה כזאת. צריך כריכה מאוד מאוד קלאסית של ספר קודש, לא של ספר ילדים (זה כמו להוציא את חידושי הרשב"א בכריכה צבעונית).

(ביחס לכריכה צבעונית זה יפה מאוד, אין לי בעיה עם איכות העבודה, אבל לדעתי זה ממש לא מתאים לתוכן הספר).
זה מאוד תלוי מי קהל היעד. ספרי קודש שמיועדים יותר לקהל הדתי לאומי או אקדמאי, זה מאוד מתאים.

• הוסף לסימניות
היי כולם, תודה על התגובות.
אכן קהל היעד בכלל לא חרדי. כך שכל הדיון הזה אם מתאים או לא מתאים, ממש לא רלוונטי.
ולמגיב שהתבאס למה נותנים לגרפיקאית לעצב כריכה, מי בדיוק אמור לעצב את הכריכה לשיטתך, אשת לוט?

• הוסף לסימניות
ולמגיב שהתבאס למה נותנים לגרפיקאית לעצב כריכה, מי בדיוק אמור לעצב את הכריכה לשיטתך, אשת לוט?

הצחקת אותי :)

• הוסף לסימניות
כתלמיד ישיבה אני בעד חידושי הרשב"א בכריכה צבעונית. קשה להתמצא בספריה אם המעצב של הכריכה לא מוכשר ברמות.

• הוסף לסימניות
לא היתה לי בעיה עם הגרפיקאית אלא עם כריכה כזאת.
אבל אם זה לציבור לא חרדי אז בהצלחה, מאוד יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה