כללי כריכה לספר ילדים

• הוסף לסימניות
העליתי בפורום ציור, אני מעלה גם לכאן כדי לקבל הערות על העיצוב.
מה דעתכם?
מאוד חשוב למו"ל שהצבעים יהיו צבעוניים, עזים ובולטים על שולחן הספרים.
נראה לכם עונה על הדרישות?
ואיך ההתרשמות מהטקסט האחורי?

מי שמכיר את הסיפור, אשמח לשמוע אם הסגנון מביע את האווירה
וכן חוות דעתכם על הטקסט האחורי.
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• כריכה יוחאי.jpg
    KB 618 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הסגנון נהדר.
חסר צהוב. וגם הצהוב שכבר יש הוא צהוב "מת".
ברגע שתכניסי צהוב חלמון (אפרופו הקומיקס של רחלי מהפורום הסמוך...) זה יהפוך לחי.

הערה קטנונית - למה השידרה יושבת על פס אחר? שמים לב לזה. הרקע צריך להיות אותו רקע שנמשך מהצד הקדמי, דרך השידרה לצד האחורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;702949:
הסגנון נהדר.
חסר צהוב. וגם הצהוב שכבר יש הוא צהוב "מת".
ברגע שתכניסי צהוב חלמון (אפרופו הקומיקס של רחלי מהפורום הסמוך...) זה יהפוך לחי.

הערה קטנונית - למה השידרה יושבת על פס אחר? שמים לב לזה. הרקע צריך להיות אותו רקע שנמשך מהצד הקדמי, דרך השידרה לצד האחורי.
כנ"ל לכל מילה. (חוץ מלמילה 'קטנונית').

חוצמזה, יפה מאד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;702949:
רציתי שני עננים קטנים במיקומים מסודרים על השדרה, שיראו אותם יפה כשהספר עומד על המדף. אין מצב לעשות דבר כזה?
אני חייבת 'לסגור' את העננים שבקצוות מקדימה ומאחורה, ולדאוג לעננים 'סגורים' גם בשדרה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;702958:
רציתי שני עננים קטנים במיקומים מסודרים על השדרה, שיראו אותם יפה כשהספר עומד על המדף. אין מצב לעשות דבר כזה?
אני חייבת 'לסגור' את העננים שבקצוות מקדימה ומאחורה, ולדאוג לעננים 'סגורים' גם בשדרה?

מה הבעיה שאלה יהיו עננים שגולשים מהצד הקדמי או האחורי אל השדרה?

• הוסף לסימניות
אני יכולה לסדר את זה שהעננים הקטנים מהשדרה ימשיכו אל הגב והקדימה
אבל לא הייתי רוצה שתהיה גלישה גם מהעננים הגדולים שמלפנים ומאחור אל השדרה
אני מרגישה שהם יפריעו לטקסט שעל השדרה, עדיף לו רקע חלק. (במיוחד שם הכותבת).
טוב, אני אנסה לשחק עם זה. תודה.

• הוסף לסימניות
מקסים, עליז וחינני!!!
הטקסט האחורי חמוד מאוד.
אולי לא התכוונת להערות כאלה, אבל אם כבר:
מדוע אין פיסוק מתאים בסופי השורות?
נכון שהחלוקה לשורות לפעמים עושה את העבודה,
ואי-הניקוד מוסיף לפעמים זרימה וסגנון,
אבל כאן זה כן נראה קצת חסר. לענ"ד...
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
בהחלט התכוונתי גם להערות כאלה, קסת. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הכריכה עם שינויים
אני חושבת שהתייחסתי לרוב ההערות שעלו
בעיקר רציתי לשמוע עכשיו לגבי שם הספר, אני לא בטוחה לגבי המיקום המדויק של השורות אם זה מתאים ככה.

קבצים מצורפים

• כריכה יוחאי.jpg
    KB 604.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לגבי השם עצמו- תוכלי להשאירו כך הוא בסדר גמור. אם כי, אם אני הייתי עושה, הייתי מגדיל במעט, וכמו"כ, הייתי מתחיל את המילה 'לארץ' רק מתחיל המילה 'יוחאי' ולא מאמצע המילה 'של'. אבל נחכה לאחרים.

• הוסף לסימניות
איור מקסים וגם העיצוב כולו מעולה!
אם את כבר שואלת על שם הספר, הוא קצת עדין וקטן, אולי הייתי מעבה או מגדילה אותו קצת ומיישרת את השם יוכבד לוינשטיין לתחילת שם הספר. אין סיבה שהוא יגלוש ימינה לאחר שכבר בכותרת יש דרוג.

ועוד משהו שפתאום הגדרתי לעצמי שטיפה מפריע לי בציור - בשמים יש עננים וזה מצוין שהם מרחפים ועמומים. אבל לציור עצמו עשית קונטור. כך האיור עצמו בולט לעומת השמים העמומים. ואני מרגישה שענן העשן היוצא מהדבר שהם רוכבים עליו, גם צריך קונטור כדי שהוא ישוייך יותר לגוש הזה ולא לעננים שבשמים. עניין של "הגדרת הדברים".
אני מובנת?

• הוסף לסימניות
מקסים ממש,
לגבי הענן, גם אני הרגשתי כך (כמו רRIVK) אבל לא ידעתי להגדיר במילים את מה שמפריע לי,
והנה היא באה ולקחה לי את המילים מהפה ממש...
אולי צריך להוסיף קו שחור חלקי (לא שלם אלא קטעים של קו) מסביב לענן המדובר כך שגם יקשר, וגם לא יפריע להשתלבות ברקע...

• הוסף לסימניות
חמוד מאד, מתאים למטרה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
אך מפריעה לי משהוא בטיפוגרפיה של הטקסט מאחורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה