כללי כריכה לספר "לעוף"

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, מאד יפה ועדין.
דבר שני, אתה יכול להוציא פונט כזה [זה נראה מצוייר ביד]. מבטיחה לך שיהיו לך לקוחות לזה.

• הוסף לסימניות
שוב אני מחזיר את הדיון .. מה דעתכם על....

נייר לבן עם טקסטורה (כנו קנווס) והכיתוב בפוייל כסף.

קבצים מצורפים

• lauf-cover-silver on canavas.JPG
    KB 369.3 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יש בזה יותר.
סה"כ מדברים על משהו רוחני, והשילוב יותר מוצלח מהשחור (שגם הוא יפה בפני עצמו)

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה את ההודעה.
הציורים פשוט מ-ש-ג-ע-י-ם!!!

יש משהו בצבע הלבן כרקע לספר רוחני.. השחור משדר הרבה יותר יוקרה..

ונראלי ששם המחבר צמוד מידי לשם הספר..

• הוסף לסימניות
הלבן נראה יותר מתנתי איך שאתה כותב על ההפקה שלו אבל באותה מידה הוא ממש מתלכלך מהר שקשה להגיד שזה נחמד להביא משהו אפילו קצת מלוכלך או משופשף אא"כ זה עטף בנילון...

• הוסף לסימניות
על פניו לי נראה שהכחול-כהה היה נראה שילוב יותר מרשים ויותר מבוגר.
כמובן שיש משהו אחר ושונה בבהיר.
לענ"ד אם בהיר - לא כדאי לבן ממש אלא שמנת / בהיר עם נטיה אחרת - אבל לא לבן שלג.

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הכהה. יש בו משהו מיסתורי יותר שגם מתחבר לאופי הציורים.
ובכל מקרה ואיך שלא יהיה, הכריכה והציורים מדהימים!

אגב, מתי כבר נראה את הספר??? :) (הוצאה של "לב הדברים" מן הסתם, כן?)

• הוסף לסימניות
אם הלכת על הלבן אז אולי לעשות את הכריכה עם למינציה כדי שלא יתלכלך?

• הוסף לסימניות
קודם כל, מאוד אהבתי גם את הציורים וגם את הכריכה.
הגירסה עם נגיעת הצבע של מירי תראה מאוד יפה על הלבן. (תוספת הצבע מרמזת על היופי הטמון בתוך הספר, אם כי עדיין שומרת על מסתוריות...)
אגב, צריך קצת לעבד את החלק הדק של האותיות, וכן נראה לי שצריך להיות רווח יותר גדול מתחת לשם הספר, כדי לתת למילה "לעוף" את הבידוד שלה.

• הוסף לסימניות
הכיוון מצוין!
ראיתי עכשיו פונט חדש של פונטביט שנקרא "ים המלח". הייתי משתמשת בו למילה "לעוף" ומוסיפה את התגים/נוצות האלה. תבדקי באתר של פונטביט ותראי למה אני מתכוונת. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
רגע, דברתי על הכיוון הכהה, אבל גם הלבן מיוחד. ואיפה כולם ראו את הציורים? בפורום השכן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rivk;364711:
רגע, דברתי על הכיוון הכהה, אבל גם הלבן מיוחד. ואיפה כולם ראו את הציורים? בפורום השכן?
בתיק העבודות שלו..
יש קישור מתחת לניק.

• הוסף לסימניות
מישהו מתוק מהפורום הזה שביקש לשמור על אנונימיות

לקח את מה שעשיתי ושלח לי את הלוגו הבא:
אני מאוד אהבתי....מה דעתכם? (כמובן הבהיר הוא פוייל כסף)

קבצים מצורפים

• lauf0-new logo.jpg
    KB 106 · צפיות: 25
  • lauf0-newlbue.jpg
    KB 118.5 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה