כריכה לספר סיסמת גל
יחיאל ב. מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה יוצרי ai 6/6/21 הוסף לסימניות #3 מהמם
נחמי קרלבך https://603d12dfc7cbf.site123.me/ מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 7/6/21 הוסף לסימניות #4 חסום כרגיל
אייפל H בידול אסטרטגי, מיתוג ושיווק מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי • 7/6/21 הוסף לסימניות #5 שלמות כשמו כן הוא ילדותי ומזמין ממש מגרה לפתוח ולקרוא!
N NEMESH משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי 8/6/21 הוסף לסימניות #6 או וואו! קסם..! איזה עוצמתי וכובש! (אני הילדה חוטפת מיד מהמדף) הילדות חמודות - משהו, קומפוזיציה חזקה וצבעים מלאי חיים!
או וואו! קסם..! איזה עוצמתי וכובש! (אני הילדה חוטפת מיד מהמדף) הילדות חמודות - משהו, קומפוזיציה חזקה וצבעים מלאי חיים!
ס סא איור מהמשתמשים המובילים! איור מקצועי • 10/6/21 הוסף לסימניות #8 תודה לכולם על התגובות! הקונספט ואופי הדמויות והתוכן של הכריכה- נבנו ביחד עם הלקוחה, כך גם זוית החיוך\ או לא של הדמויות. אגב הבת שלי מאד מאד נהנתה מהספר.היא אמרה שהיה שווה לצייר את הכריכה(:
תודה לכולם על התגובות! הקונספט ואופי הדמויות והתוכן של הכריכה- נבנו ביחד עם הלקוחה, כך גם זוית החיוך\ או לא של הדמויות. אגב הבת שלי מאד מאד נהנתה מהספר.היא אמרה שהיה שווה לצייר את הכריכה(:
אנאל- ציור עם לב כי לגעת בנפש- זו אומנות! מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 10/6/21 הוסף לסימניות #9 חבל שחסום
ס סא איור מהמשתמשים המובילים! איור מקצועי • 10/6/21 הוסף לסימניות #10 נכתב ע"י אנאל- ציור עם לב: חבל שחסום לחצ/י כדי להרחיב... מה צריך לעשות שזה לא יקרה?
נחמי קרלבך https://603d12dfc7cbf.site123.me/ מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 10/6/21 הוסף לסימניות #11 נכתב ע"י סא איור: מה צריך לעשות שזה לא יקרה? לחצ/י כדי להרחיב... צריך לצרף פי די אף
ס סא איור מהמשתמשים המובילים! איור מקצועי • 10/6/21 הוסף לסימניות #12 מצורף לחסומים קבצים מצורפים Untitled-1.pdf 10 MB · צפיות: 60
אנאל- ציור עם לב כי לגעת בנפש- זו אומנות! מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 10/6/21 הוסף לסימניות #13 @סא איור זה מטורף!!!
רחלי שדמי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 16/6/21 הוסף לסימניות #16 וואו איזה ילדות מתוקות!!! מהמם
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת